مدیر کل میراث فرهنگی استان در نشست فصلی مدیران میراث فرهنگی 24 شهرستان استان اصفهان که با حضور مدیران اداره کل همراه بود تأکید کرد: امیدواریم فرمانداران محترم و مسئولین کمیته های برنامه ریزی شهرستانهای استان در در سال 1395 یاری رسان 12 اداره جدید التأسیس میراث فرهنگی شهرستانهای استان باشند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان؛ فریدون اله یاری در نشست دوره ای مدیران شهرستانهای استان اصفهان با اعلام این مطلب افزود: امروز ما در استان اصفهان شاهد بروز اتفاقی بزرگ هستیم و آن عبارت است از ارتقاء 12 نمایندگی میراث فرهنگی به اداره

وی در همین راستا تصریح کرد: تا دو ماه آینده با تمهیدات اندیشیده شده تمامی این شهرستانها به اداره ارتقاء یافته و امیدواریم تا پایان دولت یازدهم نمایندگیهای 20 شهرستان استان به اداره ارتقاء یابد.

اله یاری همچنین خطاب به مدیران میراث فرهنگی اظهار داشت: از ابتدای امسال انتظار داریم تا با ارتقاء ساختار اداری میراث فرهنگی شهرستان های استان تعامل میان ادارات و مسئولین شهرستانها درراستای حفظ میراث فرهنگی استان افزایش یابد.

اله یاری در همین راستا به تقویت توان اداری اداره کل اشاره کرد و افزود: با افزایش فعالیت های سازمان تلاش کرده ایم و موفق شده ایم تا در شرایط فعلی بیش از 50 نفر نیروی جدید و زبده به بدنه کارشناسی اداره کل در سطح استان افزوده شود.

لذا امروز معتقدیم در حوزه کارشناسی، اداره کل میراث فرهنگی استان از یکی از قوی ترین بدنه های کارشناسی میراث فرهنگی در سطح کشور برخوردار است.

مدیر کل میراث فرهنگی استان تصریح کرد: با تشکیل ادارات جدید در سال 1395 انتظار داریم تا با توجه به بروز تغییرات مثبت در ادارات شهرستانی، امسال در کمیته برنامه ریزی شهرستانهاشاهد تحول جدیدی بوده و رؤسای ادارت شهرستانها بودجه های شهرستانی متناسب با ساختار جدید در شهرستان در کنار بودجه های ملی دریافت کنند.

مدیر کل میراث فرهنگی استان اصفهان در پایان سخنانش تأکید کرد: با توجه به این که یکی از محور های اصلی توسعه کشور و استان گردشگری است، انتظار داریم با ارتقاء ادارات شهرستانی، جایگاه میراث فرهنگی در شهرستان های استان با تلاش همکاران ارتقاء یافته و همگان حضور میراث فرهنگی را در شهرستانها با تمام وجود درک نمایند.

در ادامه این نشست یک روزه با حضور معاونین و مدیران اداره کل مسائل مربوط به حوزه های سازمان در سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مواردی از جمله لزوم آموزش دوره ای همکاران به ویژه آموزش همکاران جدید الورود، لزوم تدوین بانک اطلاعاتی در تمامی معاونت ها و ارتباط مؤثر تر در این حوزه بین اداره کل و شهرستانها و همچنین لزوم تدوین طرح های جامع گردشگری شهرستان ها و همچنین لزوم اقتدار هرچه بیشتر مدیران میراث فرهنگی شهرستانها در حوزه میراث فرهنگی مورد تأکید قرار گرفت.

انتهای پیام/

کد خبر 1395031820