کارگاه توانمند سازی روستایی با محوریت گردشگری روستائی با حضور مدیرکل میراث فرهنگی و معاونت گردشگری استان بوشهر و نیز مدیرکل دفتر همکاری و توافق‌های ملی گردشگری کشور در سالن اجتماعات سازمان حفاظت محیط زیست بوشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر ، در ابتدای این نشست، مدیرکل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان بوشهر با معرفی برخی ویژگی‌های گردشگری در استان بوشهر گفت: تنوع اقلیمی، چشم‌انداز و تنوع در مقاصد گردشگری مثل طبیعت‌گردی، تاریخی، صنعتی و تجاری از ظرفیت‌های قابل توجه این استان در جذب گردشگر است.

محمدابراهیم فروزانی ظرفیت‌ زیستگاه‌های اکولوژیکی را مهم دانسته و افزود: پیش از توجه ضعیفی نسبت به جذی گردشگر به این بخش از زیستگاه‌ها می‌شد. امروز ضرورت‌های اقلیمی باعث شده که نگاه جدی‌تری در این زمینه وجود داشته باشد و به‌عنوان یکی از شاخصه‌های توسعه پایدار و سبز در این راستا به آن توجه شود.

فروزانی در ادامه ضمن یادآوری این موضوع که محیط‌های وحش، فرهنگی و محیط‌هایی که در کرانه‌های ساحلی مختلف وجود دارد نباید به چشم هزینه دیده شوند، گفت: سرمایه‌ای که از این محیط‌ها در صنعت گردشگری به‌دست می‌آید را می‌توان موتور محرکه توسعه اقتصاد سرمایه‌داری باشد.

مدیر کل میراث فرهنگی استان بوشهر در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان این‌که رشد صنعت نفت و گاز در برخی مناطق استان بوشهر به‌سرعت انجام می‌شود و این تحرکات صنعتی نیازمند تعدیل و تلطیف است گفت: نمی‌شود این تعدیل و تلطیف را تنها با صحبت‌کردن به‌وجود آورد. میراث فرهنگی، سازمان حفاظت محیط زیست بخشداران دهیاران و حتی شهرداران شهرهای کوچک می‌توانند با ایجاد یک جبهه مشترک، کارهای بزرگی را در این راستا انجام دهیم.

محمدابراهیم ابراهیم فروزانی افزود: با بازتولید مهارت‌های مختلف در این زمینه و تقویت زیرساخت‌ها می‌توانیم بخش اقتصادی رقیب با مزیت‌های نسبی بالاتری را نسبت به صنعت نفت و گاز داشته باشیم. البته باید وارد پروسه همکاری نیز با آن بشویم. زیرا  بخش نفت نیز، بازار، اشتغال نیروی انسانی و ارزش افزوده قابل توجهی را ایجاد کرده است.

فروزانی در پایان با ابراز امیدواری تداوم همکاری‌ها در این جهت، تاکید کرد: آموزش و فهم جایگاهی که در آن قرار گرفته‌ایم یک جایگاه کلیدی و مهم است. گردشگری صنعتی پیشرفته، پیچیده و میان‌بخشی است و نیاز به همکاری بخشهای مختلف عمومی، دولتی، خصوصی و ... دارد. ایجاد این شبکه و همکاری، نیاز به فهم و درک ظرفیت‌ها و چگونگی استفاده از آن دارد.

لازم به یادآوری است، این کارگاه با حضور جمعی از بخشداران، دهیاران، مدیران دفاتر مسافرتی و اقامت‌گاه‌های بوم‌گرائی و سازمان‌های مردم نهاد از سراسر استان در سالن اجتماعات سازمان حفاظت محیط زیست بوشهر برگزار شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1395031835