در دومین جلسه بحث و بررسی پیرامون نحوه همکاری با هلدینگ ها و شرکت های هتل ساز خارجی، ظرفیتها و پتانسیلهای گروههای هتل داخلی با حضور مسعود سلطانی فر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش میراث آریا(chtn) دومین جلسه بحث و بررسی پیرامون نحوه همکاری با هلدینگها و شرکتهای هتل ساز خارجی با حضور مسعود سلطانی فر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، سعید شیرکوند معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان و مدیران عامل گروه هتلهای کوثر، پارس، پارسیان، باباطاهر، شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی و شرکت توسعه گردشگری ایران روز سه شنبه 18 خرداد ماه در هتل هویزه تهران برگزار شد.
در این جلسه مدیران عامل و اعضای هیات مدیره گروههای هتل داخلی با ارائه ظرفیتها و پتانسیلهای موجود، بسته های پیشنهادی خود را برای مشارکت به سرمایه گذاران خارجی به رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ارائه کردند، در این جلسه بیش از 30 پروژه ساخت هتل و حدود 15 پروژه مشارکت در احداث هتل مطرح شد.
اشتیاق سرمایه گذاران خارجی برای حضور در بازار صنعت گردشگری ایران از جمله مواردی بود که تمامی اعضای حاضر در این جلسه به آن اشاره داشتند و این موضوع را نشانه ای مثبت برای توسعه گردشگری ایران دانستند.
معاون رئیس جمهور در این جلسه با اشاره به اینکه پیش بینی وضعیت آینده صنعت گردشگری در ایران بسیار روشن است، یادآور شد: سرمایه گذاران خارجی شرایط ویژه و خاص گردشگری ایران را مورد مطالعه و بررسی قرار داده اند و به همین دلیل برای حضور در این بخش اشتیاق دارند.
وی ادامه داد: پس از سالها رکود در این بخش، زودتر از آنچه پیش بینی می شد شاهد یک خیز عظیم در صنعت گردشگری خواهیم بود.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تصریح کرد: برای اجرای مبانی اقتصاد مقاومتی ما باید از تمامی ظرفیتهای داخلی استفاده کنیم.
سلطانی فر اضافه کرد: همفکری، هماهنگی و همکاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به عنوان بخش دولتی و تمامی فعالان بخش خصوصی گردشگری، گام نخست و جدی در پیشبرد اهداف ما در این حوزه است.
معاون رئیس جمهور در پایان تاکید کرد: حضور سرمایه گذاران خارجی در صنعت گردشگری باید با ساماندهی و هماهنگی صورت گیرد تا نتیجه بخش باشد.
همچنین در این نشست سعید شیرکوند معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان با بیان اینکه ذهنیت و نوع نگاه نسبت به ایران تغییر کرده است، گفت: مشارکت و همکاری سرمایه گذاران خارجی با گروههای داخلی که در این حوزه فعالیت می کنند، روند دستیابی به اهداف را هموار می سازد.
وی با اشاره به اینکه چگونگی همکاری سرمایه گذاران خارجی با گروههای داخلی در چند مدل مشخص قابل تعریف است، یادآور شد: با مطالعه و بررسی داشته های گروههای هتلساز داخلی، امکان ارائه بسته های سرمایه گذاری دقیق به سرمایه گذاران خارجی فراهم می شود.
انتهای پیام/