فرج الله رجبی در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی صندوق احیاء (صابتا) گفت: احیاء بناهای تاریخی توسط بخش های غیر دولتی و خصوصی یکی از بهترین روش ها برای تزریق سرمایه به صنعت گردشگری است که می تواند به توزیع زیر ساخت هایی نظیر امکانات اقامتی و پذیرایی در کل کشور منجر شود.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: خوشبختانه هم اکنون در شهرهای گردشگر پذیر نظیر شیراز یا یزد و کاشان و اصفهان این دست فعالیت ها جای خود را باز کرده و توانسته اعتماد عمومی سرمایه گذاران را جلب کند. اما قناعت به نمونه های احیاء شده در این شهرها کار اشتباهی است و ما باید بتوانیم فعالیت های ناظر به احیاء بناهای تاریخی را به تمام مناطق کشور گسترش دهیم.
وی افزود: برای توسعه سرمایه گذاری در بخش احیاء، یکی از اقداماتی که می شود انجام داد، انتخاب شهرهایی به عنوان پایلوت احیاء بناهای تاریخی است که در سال های اخیر وارد این دست فعالیت ها شده اند.
این عضو کمیسیون عمران مجلس اضافه کرد: انتخاب این دست پایلوت ها باعث می شود تا سرمایه گذاران قانع شوند که می شود در کشور مناطق جدید گردشگری ایجاد کرد و به عبارتی این صنعت تنها مزیت شهرهایی که دارای شهرت عمومی گردشگری هستند، نمی باشد.
رجبی با اشاره به اینکه «این دست پایلوت ها می توانند نمایشگاهی دایمی از احیاء بناهای تاریخی و ایجاد صنعت گردشگری باشند» تاکید کرد: سرمایه گذار باید این اعتماد را پیدا کند که قسمت های زیادی از کشور هستند که علی رغم شهرت کمتر می توانند با سرمایه گذاری هدفمند و برنامه ریزی در گذر زمان تبدیل به مقاصد جدید گردشگری شوند.
نماینده شیراز گفت: اگر در سال های پیش رو برنامه ریزان گردشگری و احیاء بناهای تاریخی بتوانند در شهرهای جدیدی موفقیت این دست فعالیت ها را به نمایش بگذارند، قطعا شاهد سرازیر شدن موجی از سرمایه گذاری در مناطق مختلف کشور برای احیاء بناهای تاریخی خواهیم بود. چرا که با این اقدام، اعتماد بخش خصوصی جلب شده و خود را در مقابل فعالیتی با سود تضمین شده خواهد دید.
انتهای پیام/