فرماندار شهرستان ميبد گفت: در حال حاضر شش پروژه در ميبد شامل حمام، آسياب و موزه با كمك مردم در حال مرمت و احياء هستند. جداي از اين بحث هم در بافت تاريخي ميبد به دليل تغيير نگاه مردم چند مورد خانه تاريخي توسط مالكان آنها در مسير مرمت و احياء قرار دارند.
حسين فلاح در گفت و گو با پايگاه اطلاع رساني صندوق احياء (صابتا) گفت: خوشبختانه با رويكردي كه در چند سال گذشته و خصوصا بعد از دولت يازدهم درباره بحث گردشگري و ميراث فرهنگي و احياء بناهاي تاريخي در پيش گرفته شده، بناهاي تاريخي در شهرستان ميبد قدم به قدم ارزش خود را پيدا مي كنند.
اين مقام دولتي افزود: قبلا اگر كسي يك خانه تاريخي يا اثر فرهنگي را در مالكيت خود داشت، بيشتر در پي تبديل ارزش زمين آن اثر به پول نقد و يا ساخت و ساز در محل آن بنا بود و توجهي به ازش هاي فرهنگي و ميراثي و حتي ظرفيت هاي اقتصادي اين آثار نمي شد.
وي ادامه داد: اكنون در بافت تاريخي ميبد اين فرهنگ تغيير كرده و خود ساكنان منطقه فهميده اند كه مي توانند با احياء و مرمت اين بناها دست به كارهاي فرهنگي و اقتصادي مهمي بزنند و الان در بافت تاريخي ما تعداد قابل توجهي از خانه ها توسط مردم و ساكنان در حال مرمت و احياء مي باشد.
فلاح تاكيد كرد: حتي در اين مسير خيران هم وارد شده اند و همانطور كه قبلا براي ساخت بيمارستان و مدرسه و مسجد كمك مي كردند، اكنون براي احياء بافت ها و بناهاي تاريخي هم كمك مي كنند.
استاندار ميبد با اشاره به اينكه «هم اكنون حفاظت بناهاي تاريخي تبديل به حركتي خودجوش در بين مردم ميبد شده است»، گفت: در حال حاضر شش پروژه در ميبد شامل حمام، آسياب و موزه با كمك مردم در حال مرمت و احياء هستند. جداي از اين بحث هم در بافت تاريخي ميبد به دليل تغيير نگاه مردم چند مورد خانه تاريخي توسط مالكان آنها در مسير مرمت و احياء قرار دارند.
\n

انتهای پیام/

کد خبر 139503295