محمد سمیع پور در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی صندوق احیاء (صابتا) گفت: سرمایه گذاری در بناهای تاریخی و احیاء آنها اگر مورد توجه جدی قرار گیرد، معلوم خواهد شد که یک سرمایه گذاری حیاتی برای کشور خواهد بود. چرا که از یک سو امکان تامین تمام منابع این سرمایه گذاری در داخل کشور وجود دارد و برای اقتصاد ما یک فعالیت خود اتکاء محسوب می شود و از سوی دیگر در هنگام بهره برداری باعث ورود ارز به کشور خواهد شد.
این مقام دولتی افزود: فارغ از بحث گردشگران خارجی، میزان سفر های داخلی و نیاز به مراکز تفریحی، خدماتی و رفاهی برای پوشش این سفرها نیز اینقدر در کشور ما زیاد شده که سرمایه گذار بخش خصوصی بعد از احیاء بناهای تاریخی با تکیه بر همین گردشگران داخلی نیز امکان رسیدن به سود اقتصادی را داشته باشد.
وی ادامه داد: ضرورت احیاء بناهای تاریخی، چه در ابعاد فرهنگی و چه در ابعاد اقتصادی باید توسط دولت به یک تکلیف برای دستگاه های مجلس و شهرستان ها تبدیل شود. در شرایطی که دولت با جدیت به دنبال ایجاد منابع جدید درآمدی و اشتغالزایی در کشور می باشد، قطعا مزیت بناهای تاریخی نباید در مناطق مختلف کشور نادیده گرفته شود.
فرماندار ویژه فسا همچنین گفت: دولت باید با تسهیل شرایط سرمایه گذاری، آغوش خود را برای احیاء کنندگان بناهای تاریخی باز کند و در این راستا قطعا مدیران و مسئولان محلی از هر نوع مشارکت بخص خصوصی استقبال خواهند کرد.
انتهای پیام/