به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان کهگیلویه و بویراحمد، محمود باقری امروز چهارشنبه در آیین افتتاح هفدهمین دفتر خدمات مسافرتی کهگیلویه و بویراحمد در شهر یاسوج افزود: این مراکز در شهرستان های گچساران، بویراحمد، باشت،چرام و کهگلویه راه اندازی شده است.
وی اظهار کرد: با هدف معرفی هر چه بیشتر جاذبه های گردشگری، گردش پول، و اجرای تورهای مسافرتی سیاحتی و زیارتی این دفاتر با مشارکت بخش خصوصی بهره برداری شده است.
وی بیان کرد: دفاتر خدمات مسافرتی در صورت دریافت مجوز می توانند در زمینه خدمات سفرهای هوایی نیز فعالیت کنند.
مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به این که توسعه گردشگری بهترین راهکار برای ایجاد فرصت های شغلی است افزود: واگذاری کمپینگ های گردشگری به بخش خصوصی از راهبردهای دولت برای توسعه گردشگری در این خطه است.
باقری تعداد اردوگاه هایگردشگری واگذار شده به بخش خصوصی در دولت تدبیر و امید را 16 مورد ذکر کرد.
وی از برخورد با برگزار کنندگان تورهای مسافرتی غیرمجاز در این استان خبر داد و ابراز کرد: سال گذشته یک دفتر خدمات مسافرتی انجام تورهای غیرمجاز به دلیل فعالیت غیرقانونی پلمپ شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد افزود: 14 منطقه نمونه گردشگری، 11 روستای هدف گردشگری، 17 اردوگاه رفاهی و چهارکمپینگ اقامتی در این استان وجود دارد.
باقری گفت: 11فضای اقامتی و پذیرایی با 207 اتاق و 698 تخت در کهگیلویه و بویراحمد خدمات رسانی می کند.
وی تصریح کرد:کهگیلویه وبویراحمد با داشتن بیش از 300تفرجگاه طبیعی، حدود دو هزارو 600 اثر تاریخی، بیش از 750 اثر تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی و مواهب طبیعی چشم نواز مکانی مناسب برای مسافران است.
کهگیلویه و بویراحمد دارای حدود دو هزار و 600 اثر تاریخی است که از این تعداد بیش از 700 مورد در فهرست آثار ملی ثبت شده اند.
این استان 700 هزار نفری با طبیعت چهارفصل، جاذبه های متنوع گردشگری و اقلیم چهارفصل مقصد صدها هزار گردشگر در طول سال است.
انتهای پیام/