عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: وظیفه نهادهایی مانند صندوق احیاء که در ماموریت خود به دنبال احیاء این بناها و بافت ها هستند آن است که پیش از هر چیز امکان اقتصادی و ظرفیت فرهنگی بناهای تاریخی را در دو سطح مسئولان و جامعه تبیین کند و این قطعا کار دشواری است.

به گزارش روابط عمومی صندوق احیاء و بهره برداری از اماکن تاریخی حسن سلیمانی گفت: اقتصاد تک محصولی مبتنی بر خام فروشی نفت یک ضرر بزرگ برای کشورمان داشته و آن اینکه در فضای کشور سال هاست که اجتهاد و کوششی برای یافتن حوزه های درآمدزا نشده و به همین دلیل بسیاری از این بخش ها برای مردم و سرمایه گذاران ما شناخته شده نیستند .

نماینده مردم کنگاور در مجلس افزود: پتانسیل بالای ما در حوزه گردشگری یکی از همین بخش های مغفول است که خوشبختانه در سال های اخیر تلاشی برای فعال کردن آن شروع شده و توجهات به این بخش بسیار بیشتر از قبل شده است .
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ادامه داد: وظیفه اصلی ما در این بخش آن است که پروژه معرفی ظرفیت ها به سرمایه گذاران و تغییر دید عمومی جامعه نسبت به پتانسیل هایمان را دستور کار قرار دهیم. چرا که در موارد بسیار زیادی برداشت های عمومی از بخش هایی که می تواند در این حوزه درآمدزیایی داشته باشد، کاملا اشتباه است .
وی اضافه کرد: مع الاسف حوزه بناهای تاریخی کشور یکی از جاهایی است که شاهد بیشترین میزان نگاه های اشتباه در آن بوده ایم و الان نه در جامعه بلکه در بخش زیادی از مسئولان ما هم بناها و بافت های تاریخی کشور با عناوینی نظیر بافت فرسوده یاد می شوند. چنین عناوینی به طور نا خودآگاه بی مصرف بودن و زاید بودن این بخش را به ذهن متبادر می سازد .
حسن سلیمانی همچنین گفت: وظیفه نهادهایی مانند صندوق احیاء که در ماموریت خود به دنبال احیاء این بناها و بافت ها هستند آن است که پیش از هر چیز امکان اقتصادی و ظرفیت فرهنگی بناهای تاریخی را در دو سطح مسئولان و جامعه تبیین کند و این قطعا کار دشواری است .
نماینده مردم کنگاور در مجلس تاکید کرد: باید با معرفی دقیق به دوران غربت بناهای تاریخی، هم از نظر اقتصادی و هم فرهنگی پایان داد و این بخش را از کنج غریبی بیرون کشید.

\n
\n

انتهای پیام/

کد خبر 139504263