ماموريت انجمن هاي ميراث فرهنگي توجه و پاسداشت به ميراث فرهنگي

مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي با اشاره به اهميت انجمن هاي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گفت:ماموريت انجمن هاي ميراث فرهنگي توجه و پاسداشت ميراث فرهنگي است.

به گزارش روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي، حسين زارع صفت رد اين همايش كه به همت اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري شهرستان مشهد و در سالن همايش هاي موزه بزرگ خراسان برگزار شد گفت: ميراث فرهنگي تابلو و معرف يك كشور است كه امروزه كشورها گمشده خودشان را در تاريخ و پيشينه خودشان جستجو مي كنند.
وي افزود: ايران داراي تاريخ كهن و ريشه عميق است و ما غني هستيم و كمبودي به لحاظ داشته هاي تاريخي نداريم.
زارع صفت اضافه كرد: مشهد با وجود حرم امام رضا (ع) نقطه ثقل و قطب تجلي بخش فرهنگ و تاريخ استان و كشور است.
مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي ادامه داد: مابايد از داشته هاي تاريخي مان بهره بيشتري ببريم و انجمن هاي بايستي مدافع داشته هاي ميراث فرهنگي باشند.
وي افزود: ما شاهد هجمه به آثار تاريخي هستيم و انجمن هاي بايد پرچم دار اين موضوعات باشند و به ان توجه كنند.
اين مقام مسئول در ادامه صحبت هاي خود افزود: راهنمايان گردشگري و دفاتر خدمات گردشگري نيز بايستي با آگاهي و دانستن به داشته هاي تاريخي براي بازديد گردشگران و برگزاري تور برنامه ريزي كنند و در اين خصوص بوم گردي يكي از ظرفيت هاي مهم استان است كه مي تواند مورد توجه قرار گيرد.
وي افزود: انجمن هاي ميراث فرهنگي، دهياران و بخشداران بايد مراقبت بيشتري از ميراث فرهنگي به عمل آورند چراكه ميراث فرهنگي متعلق به همه است و بايستي مشاركت همگاني را گرفت.
وي در ادامه گفت: بايستي دانش اموزان با داشته هاي تاريخي و گذشته تاريخي خودشان آشنا شوند.
وي اضافه كرد: انجمن هاي بايستي در ترويج، آموزش، تبليغات حفظ و نگهداري كوشا باشند و در طول سال و با توجه به مناسبت هاي مهم تاريخي را احياء كنند و جشنواره هاي گردشگري رابر گزار كنند.
زارع صفت هم چنين در پايان صحبت هاي خود به فراگيري شبكه هاي اجتماعي و نقش آنان در اطلاع رساني اشاره كرد و افزود: انجمن هاي ميراث فرهنگي هم چنين مي توانند در شبكه هاي اجتماعي حضور پيدا كنند و از فضاي مجازي بهره بگيرند.
در اين جلسه هم چنين فرماندار مشهد نيز گفت: كشور ما به لحاظ تاريخي كهن و غني است و داراي ميراث فرهنگي گران بهايي است كه ما بايد قدردان اين تاريخ باشيم و از اين ظرفيت هاي تاريخي استفاده كنيم.
رضا منصوري افزود: گردشگري و توسعه آن مي تواند به ايجاد اشتغال و درآمد زايي كمك كند و امروزه بسياري از كشورها درآمدشان از طريق گردشگري است.
وي افزود: استان خراسان رضوي و به ويژه شهر مقدس مشهد به خاطر وجود حرم امام رضا (ع) كانون توجه مسلمانان جهان است.
فرماندار مشهد مقدس ادامه داد: حوزه كاري انجمن هاي ميراث فرهنگي گسترده است و همت مردم بايد در اين حوزه بيشتر شود و روند خوب بازگشت به روستا ها بايستي تقويت شود.
در اين همايش همچنين احمد ديناري رئيس اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري شهرستان مشهد نيز با اشاره به وجود انجمن هاي ميراث فرهنگي فعال در اين شهرستان گفت: در برنامه ريزي هاي جديد به دنبال ساماندهي و تقويت انجمن هاي ميراث فرهنگي و اجراي برنامه هاي حمايتي از آنان هستند.
وي گفت: انجمن هاي ميراث فرهنگي نقش به سزايي در توسعه اهداف و ماموريت هاي سه گانه ميراث فرهنگيف صنايع دستي و گردشگري دارند و در اين خصوص نيازمند همكاري، فعاليت و تقويت انجمن ها هستيم.
ديناري خاطر نشان كرد: درحال حاضر انجمن هاي ميراث فرهنگي در شهرستان مشهد با شرايط بسيار مطلوبي فعاليت دارند و اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان نيز از فعاليت انجمن هاي ميراث فرهنگي حمايت خواهد كرد.
گفتني است در اين همايش هم چنين، زارعي بخشدار بخش رضويه مشهد و رئيس انجمن بخش رضويه و منوچهري رئيس شوراي اسلامي بخش مركزي مشهد نيز سخنراني كردند.

\n

انتهای پیام/

کد خبر 1395042727