مسعود سلطانی فر که به نمایندگی از هیات دولت روز یکشنبه به شهرستان قصرشیرین سفر کرد در حاشیه بازدید از مرز رسمی خسروی افزود: امیدواریم با تامین و عادی شدن شرایط امنیتی در آنسوی مرز، شاهد تردد دوباره زائران از مرز رسمی خسروی و رونق بخش خصوصی، هتل ها و اماکن های اقامتی شهرستان قصرشیرین با توجه به سرمایه گذاری های صورت گرفته باشیم.
وی اظهار کرد: برای از سرگیری تردد دوباره زائران از مرز خسروی مسئولان عراقی نسبت به تامین امنیت در مسیرهای منتهی به مرزهای استان کرمانشاه از جمله قصرشیرین قول مساعد داده اند و تا آن زمان تلاش می شود که معوقه های بانکی هتلداران و سرمایه گذاران قصرشیرینی را پیگیری و مشکلات آنان را حل کنیم.
سلطانی فر یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران یک دوره سخت تحریم ها را پشت سر گذاشت و چه از زمان آغاز بکار دولت تدبیر و امید و چه از زمان اجرای برجام شاهد رونق گرفتن بخش گردشگری در کشور هستیم.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اضافه کرد: با توجه به وجود آثار تاریخی، مذهبی و گردشگری فراوان در ایران اسلامی، توسعه گردشگری سلامت و توریسم درمانی در دستور کار است.
وی ادامه داد: با توجه به اقدام های صورت گرفته روند ورود گردشگران خارجی به کشورمان در سه سال گذشته در مقایسه سه و نیم برابر رشد گردشگران خارجی در دنیا است.
سلطانی فر افزود: امید است سال آینده روند ورود گردشگران به کشور افزایش داشته باشد تا در افق 1400 سال به آمار چشم انداز یعنی 25 میلیارد دلار درآمد حاصل از ورود گردشگران با جذب 20 میلیون گردشگر برسیم.
وی اظهار کرد: بخاطر تحریم ها، محدودیت هایی در بخش گردشگری داریم که بخشی برطرف شده بگونه ای که در مساله صدور ویزا، 2 سال گذشته ویزای فرودگاهی که زمانش 15 روز بود به یک ماه و در ماه گذشته به سه ماه رسید و هم اکنون ویزای گردشگران اتباع 190 کشور دنیا سه ماه قابل تمدید است.
معاون رئیس جمهوری گفت: صدور ویزای الکترونیک تا پایان سال عملیاتی می شود و لغو روادید برای برخی کشورها را نیز در دستور کار داریم و به عنوان نمونه در هفته گذشته لغو روادید با ارمنستان به تصویب دولت رسید و برای دیگر کشورها نیز با ایجاد شرایط متقابل این موضوع در دستور کار است.
سطانی فر یادآور شد: در ایجاد اماکن اقامتی خیز مناسبی داشته ایم و در بخش گردشگری 18 هزار و 700 طرح در دست اقدام است که 720 مورد آن مربوط به احداث هتل و هتل آپارتمان است.
او با بیان اینکه تا پایان دولت در این بخش شمار هتل های چهار و پنج ستاره کشور به یک و نیم برابر افزایش خواهد یافت، گفت: توسعه شبکه حمل و نقل هوایی، ریلی و زمینی با هدف جلب و جذب بیشتر گردشگران و مسافران در دستور کار است و در مقایسه با وضعیت گذشته از این جهت اقدام های موثری صورت گرفته است که قابل قیاس با قبل نیست.
وی گردشگری را مهمترین محور توسعه اقتصادی استان کرمانشاه دانست و ادامه داد: ایجاد زیرساخت های لازم برای توسعه صنعت گردشگری در کرمانشاه در دستور کار است و برای تحقق این مهم از تمام ظرفیت ها و امکانات به شکل مطلوب استفاده خواهد شد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایجاد زیرساخت های لازم در صنعت گردشگری را از جمله وظایف دولت دانست و گفت: باید زمینه ورود سرمایه گذاران بخش خصوصی در کشور فراهم شود ضمن اینکه دولت از هرگونه سرمایه گذاری در صنعت گردشگری حمایت می کند.
قصرشیرین در غرب استان کرمانشاه با 27 هزار نفر جمعیت بیش از 186 کیلومتر مرز مشترک با عراق دارد و دو مرز رسمی و فعال خسروی و پرویزخان در امتداد این مرز طولانی برای مراودات تجاری و اقتصادی میان دو کشور ایجاد شده است.
انتهای پیام/