به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خراسان جنوبی، حسین عباسزاده افزود: برای استقبال از مسافران و گردشگران تابستانی به خراسان جنوبی و همچنین آشنایی آنها با صنایع دستی استان 125 غرفه صنایع دستی در سطح استان در قالب بازارچههای تابستانی ایجاد میشود.
وی با بیان اینکه در سال گذشته 92 غرفه در این زمینه در استان راهاندازی شد و بسیار مورد استقبال گردشگران قرار گرفت، تصریح کرد: در سال گذشته خراسان جنوبی رتبه نخست را در این راستا در سطح کشور به دست آورد.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه یکی دیگر از اقدامات این معاونت برای استقبال از گردشگران تابستانی ایجاد خانههای صنایع دستی است، یادآور شد: این خانهها در بیرجند و فردوس برای معرفی صنایع دستی استان آماده پذیرش گردشگران است.
عباسزاده به مراکز تولید و توسعه صنایع دستی شهری و روستایی اشاره کرد و گفت: این مراکز در تمام شهرستانهای استان ایجاد شده است.
وی از فعالیت 11 مرکز آموزش صنایع دستی ثابت در سطح استان خبر داد و افزود: همچنین حدود 30 مرکز آموزشی متغیر نیز در این زمینه در سطح استان فعالیت میکنند.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی برای معرفی و احیاء صنایع دستی استان بر روی دو محور نساجی سنتی و بافتهای داری توجه شده است، اضافه کرد: رو دوزی سنتی، شیشهگری، کار بر روی فلز، سفال، سرامیک، تراش سنگ و چرم از دیگر صنایع دستی بوده که در استان مورد توجه است.
عباسزاده به موضوع بستهبندی صنایع دستی اشاره کرد و یادآور شد: یکی از مباحث مهمی که به جلب مشتری کمک بسیاری میکند بستهبندی مناسب کالا است که در سنوات گذشته بحث بستهبندی حولهبافی، ساکدستی و رودوزی سنتی دنبال شده است.
وی افزود: همچنین در حال حاضر برای بستهبندی سفال و نساجی سنتی به ویژه جاجیم طراحیهایی صورت گرفته است.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: صنعتگران فعال در حوزه صنایعدستی برای شرکت در نمایشگاهها و فروش بهتر محصولات خود باید به سمت بستهبندیهای مناسب محصولاتشان رو آورند.
انتهای پیام/