محمد علی حضرتی با اشاره به ضرورت نظارت مستمر بر عملکرد واحدهای صنفی و تاسیسات گردشگری بین راهی استان جهت ارائه خدمات مطلوب به گردشگران و شهروندان گفت :در پی تشدید اقدامات نظارتی معاونت نظارت ستاد هماهنگی خدمات سفر استان در ایام تعطیل و بازدید از 15 واحد صنفی سطح استان جهت بررسی نحوه ارائه خدمات به مسافران و گردشگران ، سه واحد صنفی متخلف تذکر شفاهی دریافت نموده و دو واحد صنفی نیز به دستور قاضی سیار پلمپ شدند.
حضرتی رعایت موارد بهداشتی و ارائه مواد غذایی سالم را از جمله موارد مهم در بازرسی عنوان کرد و اظهار داشت: در این بازدیدها که با حضور بازرسین دستگاههای تعزیرات حکومتی ، بازرگانی ، دامپزشکی ، بهداشت و میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری صورت گرفت ، یک واحد رستوران بین راهی واقع در کیلومتر 55 جاده قزوین – همدان، خرمدشت به دلیل عدم توجه به اخطارها و تذکرات این سازمان و عدم رعایت موارد بهداشتی و استفاده از فرآوردههای دامی ناسالم و یک واحد ساندویچی واقع در عوارضی کنار گذر قزوین – زنجان به دلیل عدم رعایت موارد تعزیراتی و بهداشتی و استفاده از آب آشامیدنی ناسالم پلمپ و پرونده تخلفات صورت گرفته برای تعیین تکلیف نهایی به مراجع قضایی استان ارسال شد.
مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان با تاکید بر اهمیت رضایت مسافران از نحوه خدمات رسانی واحدهای پذیرایی از گردشگران و هم استانی های عزیز خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف،مراتب را از طریق تلفن گویای رسیدگی به شکایات این سازمان به شماره 33685024 گزارش نمایند تا در اسرع وقت رسیدگی و با واحد متخلف برخورد قانونی صورت گیرد .
انتهای پیام/