به گزارش روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ کارگاه آموزشي استاندارد نویسی پس از طی مراحل نیازسنجی در سطح کشور و تعیین رشته های بومی قابل استاندارد سازی، با هدف آشنا کردن شركت كنندگان با ضرورت ، مبانی و نحوه تکمیل فرم های راهنمای تدوین استانداردهای رشته های بومی و بررسی مشکلات و مسائل آموزش صنایع دستی در شاخه متوسطه کاردانش برگزار می شود.
در این کارگاه آموزشی تلاش می شود تا شرکت کنندگان بتوانند با كمك مطالب علمي و راهنمایی های عملي ارائه شده در اين كارگاه، استانداردسازی رشته های بومی خود را بهتر انجام دهند . همچنین اين برنامه آموزشي باعث می شود تا شرکت کنندگان بتوانند تا با کمک راهبردهاي يادگيري مشارکتي، گروه هدف براي رسيدن به اهداف آموزشي هدايت شوند.
لازم به ذکر است، گروه هدف اختصاصی در اين برنامه آموزشي، رابطین آموزش هستند ولی با توجه به اهميت نقش آموزش در فعاليت های ساير کارشناسان معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی ، محتوای آن می تواند برای گروه های مختلف کارشناسی نيز مورد استفاده قرار گيرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت صنابع دستی کشور، عناوین و مباحث مورد بحث و آموزش در این کارگاه آموزشی شامل تبیین اصول و روش های استاندارد نویسی آموزشی در جهان و ایران ، تبیین اهمیت و ضرورت استاندارنویسی رشته های بومی صنایع دستی، معرفی ارگان ها و موسسات آموزشی موفق ایران در استاندارد نویسی آموزشی در حوزه نظری و همچنین ارائه توضیحات در خصوص نحوه ارتباط و تعامل استان و ستاد و اداره کل آموزش و پرورش استان در زمینه استاندارد نویسی، ارائه توضیحات کافی در خصوص نحوه تکمیل فرمت های استانداردنویسی (توضیح مفاهیم و اصطلاحات کلیدی به کار برده شده در استاندارد آموزشی ، نحوه تعیین طول دوره آموزشی متناسب، برآورد میزان ساعت آموزشی(نظری و عملی و کارورزی مطابق با ساختار آموزشی جدید آموزش و پرورش) ، نحوه تعیین درجه استاندارد آموزشی، نحوه چیدمان گروه تخصصی تدوین استاندارد استان ، نحوه انتخاب استاد تجربی و علمی مناسب جهت استفاده از معلومات آموزشی آنها و ...)، ترسیم مراحل تبدیل شدن یک استاندارد آموزشی به رشته آموزشی در مقطع متوسطه کاردانش و استانداردنویسی بصورت آزمایشی (Pilot-Study) با همکاری شرکت کنندگان در حوزه عملی است.
گفتنی است، اين کارگاه آموزشی یکروزه ( سه شنبه 19 مردادماه 95 ) برگزار مي شود و شرکت کنندگان در آن روز حداقل 7 ساعت مفيد ( از ساعت 9 تا 16 بعد از ظهر ) در کارگاه حضور دارند. همچنین این کارگاه متشکل از مباحث عمومي (در نوبت صبح) و کار گروهي (در نوبت عصر) است.
انتهای پیام/