«نگاه» شما به گردشگری اهمیت دارد

جواد قارایی گفت: «نگاه» هموطنانی که قصد دارند با ساخت «فیلم» در رقابت جشنواره مشارکت ملی گردشگری شرکت نمایند؛ دارای اهمیت بسیاری است و میزان شانس آنها را برای موفقیت تعیین خواهد کرد. 

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری جواد قارایی، داور بخش فیلم سومین جشنواره مشارکت ملی گردشگری در مورد اولویت های وی برای امتیازدهی به آثار دریافتی گفت: شاخص های زیادی برای انتخاب بهترین فیلم های جشنواره وجود دارد که می توان به نوع ایده به کار گرفته،کیفیت تصاویر، انتخاب لوکیشن، قاب بندی، نحوه تصویربرداری، میزان تاثیرگذاری و بسیاری موارد دیگر اشاره کرد که از این بین نگاه فرد سازنده بیشترین اولویت و امتیاز را دارا است. 
وی در تشریح تاثیر نگاه سازنده فیلم در جشنواره مشارکت ملی گردشگری افزود: منظور از نگاه، تفکر متعالی است که در ذهن هنرمند شکل می گیرد و سبب می شود از زوایه ای خاص به موضوعی نگریسته شود و عمیق ترین تاثیرگذاری را در مخاطب به دنبال داشته باشد. 
قارایی با اشاره به اینکه امروزه نگاه متفاوت به گردشگری می تواند سبب تاثیرگذاری مثبت در بخش های مختلف این صنعت در کشورمان شود؛ توضیح داد: با ساخت یک فیلم در این حوزه و به دنبال آن ایجاد تاثیر بر مخاطبان مورد نظر می توان انتظار دستاوردهایی بزرگ همچون جذب بیشتر گردشگران خارجی، ترغیب گردشگری در کشور، توجه بیشتر به امکانات مورد نیاز، زیرساخت ها، فرهنگ سازی، ایجاد خلاقیت و پویایی میان تورها و محصولات دفاتر خدمات مسافرتی و فعالین این حوزه و در نهایت سبب سازندگی بیشتر و عمیق تری در حوزه صنعت گردشگری کشور شد. 
وی همچنین درباره اینکه سطح فیلمساز و نوع تجهیزات وی تا چه میزان در موفقیت جشنواره مشارکت ملی گردشگری تاثیرگذار است؛ گفت: آثار دریافتی، فیلم های حرفه ای و آماتور را شامل می شوند و بیش از هر چیز ایده، نگاه و نوع تفکر به کار رفته در آن دارای اهمیت است؛ لذا شاید فیلم تهیه شده با دوربین تلفن همراه نیز به دلیل ساختار قوی، نوع نگاه و میزان تاثیرگذاری آن از شانس بالایی برای موفقیت برخوردار باشد. 
داور بخش فیلم جشنواره مشارکت ملی گردشگری در پایان تاکید کرد:  فیلمسازی که آثارش را به دبیرخانه جشنواره ارسال کرده و پس از تایید اولیه وارد مرحله داوری شده است؛ بی شک همه تفکر، بینش و حتی دارایی موجود مالی و زمان خود را صرف کرده است؛ لذا از اهمیت بسیاری برخوردار است و حال حمایت های آتی نهادهای دولتی  همانند سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به عنوان متولی این حوزه می تواند سبب تسهیل در فعالیت و شکوفایی بیشتر ظرفیت های انسانی موجود شود. 
قارایی در پایان از هنرمندان فیلمساز خواست با امید و انگیزه مضاعف همه تلاش خود را برای شکل دهی و خلق تفکرات متعالی شان به کار بگیرند و از ظرفیت پیش روی برای خدمت رسانی به صنعت گردشگری کشورمان استفاده نمایند.   
لازم به ذکر است هم اکنون سومین جشنواره مشارکت ملی گردشگری با تعیین جوایز ارزنده از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در چهار بخش فیلم، عکس، ایده و سفرنامه نویسی در حال برگزاری است و شرکت کنندگان تا 31 مرداد ماه سال جاری فرصت دارند با ارسال آثارشان از جوایز نفیس این رویداد برخوردار شوند. 
همچنین علاقه مندان می توانند از طریق مراجعه به سایت www.Irantourismfestival3.com  آثار خود را به منظور داوری در این رقابت ملی ارسال نمایند.  
لازم به ذکر است برخی از شرایط ارسال اثر در بخش فیلم  نیز  عبارت است از:
- زمان هر فیلم آزاد است.
- هر هنرمند می تواند حداکثر 2 فیلم برای جشنواره ارسال کند.
تبصره: محدودیتی در قالب آثار( داستانی، مستند، کلیپ ویدئو ) وجود ندارد.
- شناسنامه ( کلاکت ) در ابتدای فیلم ضروری است.
- فیلم های ارسالی در بخش مردمی بررسی خواهند شد.
- فیلم ها می توانند در هر قالبی(داستانی مستند، انیمیشن، کلیپ، آنونس بلند و کوتاه ) ارسال شوند. اما معیار اصلی درگزینش فیلم ها برای داوری، ارتباط با صنعت و فرهنگ گردشگری خواهد بود.
- فیلم ها می توانند در هر جشنواره دیگری شرکت کرده باشند. (فهرست موارد پخش و یا شرکت در جشنواره ها در هنگام ارسال اثر از شما خواسته خواهد شد.)
- برای ارسال فیلم ها از شیوه نامه مندرج در وب سایت جشنواره پیروی فرمایید.
- شما با ارسال اثر، از نظر هیات داوران مسئول و مالک فیلم شناخته می شوید، لذا مسئولیت های حقوقی ناشی از این ادعا (ابراز مالکیت و یا شراکت دیگران در فیلم، درج نشدن اطلاعات صحیح، استفاده غیر مجاز از تصاویر دیگران و...) بر عهده شما خواهد بود.
\n

انتهای پیام/

کد خبر 1395052326