رئیس موسسه آموزش عالی علمی و کاربردی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در دومین گردهمایی روسای مراکز تحت پوشش این موسسه گفت: آموزش در سازمان در راس کلیه برنامه ها و سیاستگذاری ها قرار گیرد.
به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی علمی- کاربردی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ شهرود امیرانتخابی رئیس موسسه آموزش عالی علمی- کاربردی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در ابتدای گردهمایی ضمن تشریح سیاست های کلی موسسه، عمده اهداف برگزاری این گردهمایی را هم اندیشی در خصوص دستورالعمل ها ی موجود در حوزه های مختلف مراکز، آسیب شناسی عملکرد مراکز آموزش، شیوه های جذب و تبلیغات در مراکز و رسیدن به اجماع نظر و هم اندیشی با روسای مراکز دانست.امیرانتخابی در ادامه گفت: به فضل الهی و حمایت های بی دریغ معاون محترم رئیس جمهور به مجموعه موسسه آموزش عالی علمی- کاربردی سازمان، توانستیم مجموعه ای با بیش از دو میلیارد و هفتصد میلیون بدهی در پایان سال 93 را به سود دهی در پایان سال 94 برسانیم. این در حالی بوده است که حدود نیمی از مراکز تحت پوشش استیجاری است و دانشگاه های دولتی درجه یک نیز در بسیاری از موارد با صندلی خالی دانشجو مواجه هستند.
رئیس موسسه آموزش عالی گفت: یکی از اقدامات مهم و زیربنایی در موسسه، مصوب کردن 50 سرفصل جدید برای سازمان میراث فرهنگی بوده است؛ رشته هایی که با تصویبش انقلابی در آموزش سازمان به وجود آمده است اما به دلایل مالی روند واگذاری سرفصل ها به اساتید به کندی پیش می رود. وی ضمن فرصت دانستن این مسئله از کلیه مراکز برای مشارکت در این مهم دعوت به عمل آورد.
امیرانتخابی در ادامه صحبت هایش در این گردهمایی گفت: در سال گذشته با حمایت ها و دستورات معاون محترم رئیس جمهور، 53 دوره ضمن خدمت – که سالیان سال برگزار نشده بود را در سراسر کشور در عالی ترین سطح برای 8482 نفر از کارکنان سازمان برگزار کرده ایم. همچنین تاکنون 10 دوره توانمندسازی دوره های کوتاه مدت گردشگری را با مشارکت برخی موسسات بخش خصوصی توانمند در 25 استان کشور برگزار شده است که طبق آمار اعلامی واحد نظارت و ارزیابی تعداد 6273 نفر از فعالین بخش گردشگری توسط موسسه آموزش عالی سازمان دوره دیده و موفق به اخذ گواهینامه شده اند.
وی در پایان گفت: به موازات انقلابی که در هتل سازی در کشور اتفاق افتاده است مسئله آموزش در سازمان نیز جدی تر از گذشته مطرح است زیرا به تعداد هتل ها و مراکز اقامتی که در کشور ساخته می شود باید نیروی انسانی متخصص و اموزش دیده باشند که بتوانند خدمت رسانی کنند. امیدواریم: با توسعه کمی و کیفی مراکز آموزش در دو سال آینده این مهم تحقق شود به شرط آنکه آموزش در سازمان در راس کلیه برنامه ها و سیاستگذاری ها قرار گیرد.
در ادامه این گردهمایی یک روزه، خسرو سیستانی مشاورعالی موسسه به تبیین الگوهای سیستمی در آموزش و طرح مباحث روز آموزشی در مراکز پرداخت.
آقای غیاث الدین ایرانمدار مشاور اجرایی جذب و تبلیغات موسسه به ارائه گزارش مراکز پیرامون موضوع جذب دانشجو و تشریح عملیاتی شیوه های جذب و تبلیغات در مراکز پرداخت و در ادامه هر یک از روسا و سرپرستان مراکز به طرح مباحث خود و پرسش و پاسخ پرداختند.
گزارش و ارزیابی عملکرد در خصوص دوره های آموزشی کوتاه مدت از جمله محورهای عمده این گردهمایی یکروزه بود. در پایان این نشست از روسای مراکز موفق تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام/