معاون گردشگری ، سرمایه گذاری و تامین منابع اداره کل میراث فرهنگی استان خراسان جنوبی از برگزاری دومین جلسه هماهنگی جهت شرکت در جشنواره سفره ایرانی ، فرهنگ گردشگری در محل هتل عماد نظام شهرستان فردوس خبر داد .
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی، این جلسه با حضور مدیر هتل عماد نظام، مدیریت رستوران طوبی بیرجند و مدیریت مجتمع پذیرایی سیاه و سفید قاین و کارشناسان اداره کل برگزار گردید.عربی، هدف از برگزاری این جشنواره را که بصورت منطقه ای در کشور اجرا می شود را ارائه غذاهای بومی هر منطقه که مهجور مانده اند و شناسایی برترین آشپز جهت شرکت در جشنواره های بین المللی برشمرد .
لازم بذکر است: استان خراسان جنوبی با معرفی 3 نوع پیش غذا و نوشیدنی، 3 نوع غذای اصلی، 3 نوع دسر، 3 نفر آشپز و 3 نوع دمنوش گیاهی در این جشنواره با محوریت استان خراسان رضوی، در مشهد مقدس شرکت خواهد نمود .انتهای پیام/