معاون گردشگری ، سرمایه گذاری و تامین منابع اداره کل میراث فرهنگی استان خراسان جنوبی از برگزاری دومین جلسه هماهنگی جهت شرکت در جشنواره سفره ایرانی ، فرهنگ گردشگری در محل هتل عماد نظام شهرستان فردوس خبر داد . 

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی، این جلسه با حضور مدیر هتل عماد نظام، مدیریت رستوران طوبی بیرجند و مدیریت مجتمع پذیرایی سیاه و سفید قاین و کارشناسان اداره کل برگزار گردید. 

عربی، هدف از برگزاری این جشنواره را که بصورت منطقه ای در کشور اجرا می شود را ارائه غذاهای بومی هر منطقه  که مهجور مانده اند و شناسایی برترین آشپز جهت شرکت در جشنواره های بین المللی برشمرد . 

لازم بذکر است: استان خراسان جنوبی با معرفی 3 نوع پیش غذا و نوشیدنی، 3 نوع غذای اصلی، 3 نوع دسر، 3 نفر آشپز و 3 نوع دمنوش گیاهی در این جشنواره با محوریت استان خراسان رضوی، در مشهد مقدس شرکت خواهد نمود . 

انتهای پیام/

کد خبر 1395052514