مدیرکل دفتر مطالعات و آموزش گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور و دبیر جشنواره کشوری سفره ایرانی- فرهنگ گردشگری با اعلام اینکه گسترش زندگی ماشینی مدت زمان صرف غذا در ایران را به 6 دقیقه کاهش داده است، از وجود 2500 نوع غذا در ایران خبرداد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، دکتر محسن رنجبر در جشنواره منطقه ای سفره ایرانی- فرهنگ گردشگری که با حضور 4 استان غرب کشور به میزبانی کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: برگزاری چنین جشنواره هایی برای اولین بار است که با این سبک و سیاق در کشور برگزار می شود.مدیرکل دفتر مطالعات و آموزش گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور با اشاره به اینکه غذا به عنوان یکی از نماد های ملموس فرهنگی هر منطقه مطرح است، ادامه داد: ایران به دلیل تنوع اقلیمی انواع غذاهای مختلفی دارد که ریشه تاریخی فرهنگی دارد.
دبیر جشنواره کشوری سفره ایرانی- فرهنگ گردشگری از وجود 2500 نوع غذا در ایران خبرداد و بیان داشت: در برخی از شهرهای کشور مانند رشت به دلیل تنوع بالای غذا به عنوان شهر خلاق در یونسکو ثبت شده است.
وی تصریح داشت: تنوع غذاها در ایران یک ظرفیت است که باید از آن استفاده کرد.
رنجبر با اشاره به اینکه کمپینی در دنیا به نام اسلو فود در مقابل فست فود شکل گرفته است، اعلام کرد: با گسترش زندگی ماشینی مدت زمان صرف غذا در ایران به 6 دقیقه کاهش یافته است.
وی در خصوص برگزاری این جشنواره نیز گفت: جشنواره غذای ایرانی - فرهنگ گردشگری در 8 منطقه در کل کشور برگزار خواهد شد که کرمانشاه به عنوان میزبان 4 استان منطقه سه انتخاب شده است و جشنواره بعدی در استان خراسان رضوی برگزار خواهد شد.
دبیر جشنواره کشوری سفره ایرانی- فرهنگ گردشگری جمع بندی این جشنواره ها را در سطح ملی دانست و گفت: هدف این است که این ظرفیت ملموس فرهنگی را به سطح رستوران ها بکشانیم که تنوع غذایی را در منو های خود جا دهند تا به جذب گردشگران بیشتر منجر شود.
وی این مسئله را باعث رونق اشتغال در مناطق محلی کشور اعلام کرد و یادآور شد: هنگامیکه سوغات یک منطقه به مناطق دیگر برده می شود به شناخت منطقه مقصد و رونق و توسعه آن منتهی می شود.
\n
انتهای پیام/