جشنواره سفره ایرانی- فرهنگ گردشگری در کرمانشاه آغاز به کار کرد

جشنواره سه روزه سفره ایرانی- فرهنگ گردشگری با حضور چهار استان منطقه غرب کشور در کرمانشاه آغاز به کار کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، جشنواره سفره ایرانی- فرهنگ گردشگری با حضور استان های منطقه سه کشور شامل استان های کرمانشاه، ایلام، همدان و کردستان به میزبانی کرمانشاه با حضور مجتبی نیک کردار معاون استاندار کرمانشاه، جلیل بالایی مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، فضل الله رنجبر فرماندار کرمانشاه، داود ناصری امید مدیر کل سازمان فنی و حرفه ای استان کرمانشاه و جمعی دیگر از مسئولین و مردم علاقمند درمحل نمایشگاه های بین المللی کرمانشاه واقع در پارک شاهد آغاز به کار کرد.
در این جشنواره که سه روز به طول خواهد انجامید چهار استان منطقه غرب کشوردر 50 غرفه به ارائه غذاها، دمنوش ها و دسر های محلی خود خواهند پرداخت.
 جشنواره سه روزه سفره ایرانی- فرهنگ گردشگری در سه بخش نمایش، بخش مسابقه و بخش فرهنگی برگزار می شود.
در بخش اصلی جشنواره سه غذا، سه دمنوش و سه دسر از نگاه مردم و داوران انتخاب خواهد شد.
گفتنی است، برگزیدگان بخش مسابقه این جشنواره به مسابقات کشوری و درصورت انتخاب در مرحله کشوری به مسابقات بین المللی اعزام خواهند شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1395060323