استان ایلام مقام برتر را در جشنواره سفره ایرانی ، فرهنگ گردشگری کسب کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی ، \"جوریه کلانتری \" معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ایلام گفت : آیین اختتامیه جشنواره \" سفره ایرانی – فرهنگ گردشگری \" منطقه 3 با حضور وزیر جهادکشاورزی ، استاندار کرمانشاه ، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کشور ، مدیران میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استانهای کرمانشاه ، کردستان و ایلام با معرفی برگزیدگان برگزار شد .
وی افزود : در این جشنواره برگزیدگان هر استان برای معرفی به جشنواره کشوری \" سفره ایرانی – فرهنگ گردشگری \" معرفی شدندکه در پخش آشپزهای نمونه بتول نقدی از ایلام موفق به دریافت لوح تقدیر و تندیس جشنواره شد.
کلانتری تصریح کرد : هتل رستوران سعید و سفره خانه سنتی پدیده ایلام ازبرگزیدگان بخش رستوران های برتر و موفق به دریافت لوح تقدیر و تندیس جشنواره شدند.
وی بیان داشت : غذای برتر استان ایلام که در مسابقات جشنواره از سوی داوران برگزیده شد \"خورشت خورفه\" با سرآشپزی خانم بتول نقدی بود.
کلانتری اظهار داشت : جشنواره \" سفره ایرانی – فرهنگ گردشگری \" منطقه 3 به میزبانی کرمانشاه به مدت 3 روز در محل دائمی نمایشگاه های کرمانشاه با حضور چشمگیر استانهای کرمانشاه، ایلام ، همدان و کردستان و استقبال کم نظیر مردم و گردشگران برگزار شد.
انتهای پیام/