گردشگری بزرگترین حرکت صلح آمیز در دنیا است که از طریق مرزهای فرهنگی صورت گرفته است

دبیرکل مجمع گفت‌وگوی همکاری‌های آسیا گفت:گردشگری بزرگترین صنعت اقتصادی دنیا به شمار می رود و در عین حال به عنوان بزرگترین حرکت صلح آمیز دنیا مطرح است که از طریق مرزهای فرهنگی صورت گرفته است.

به گزارش میراث آریا، باندیت لینمچون با بیان این مطلب در نخستین اجلاس وزرای گردشگری مجمع گفت‌‌‌و‌گوی همکاری آسیا که صبح امروز در محل هتل کایا تبریز و با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و مسعود سلطانی فر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برگزار شد افزود: طبق آمار شورای جهانی مسافرت و گردشگری تأثیر جهانی این صنعت بسیار مهم بوده و تا 9 درصد به تولید ناخالص جهانی کمک کرده و 328 میلیون شغل در جهان ایجاد کرده است.

وی افزود: صنعت گردشگری با توجه به نقش تحرک‌پذیری که در حوزه اقتصادی دارد دستخوش تغییر و تحول است و با ظهور جهانی شدن رشد فناوری اطلاعات به مردم این امکان را داده است به مقاصدی سفر کنند که قبلاً دور از دسترس بودند و تحول زیرساخت‌های ارتباطی عامل حیاتی در تغییرات و به نفع جریان بین‌المللی گردشگری بوده است.

لینمچون با بیان اینکه امروز گردشگری به عنوان بزرگ‌ترین صنعت خدماتی دنیا محسوب می‌شود و بزرگ‌ترین حرکت صلح‌آمیز مردم در فعالیت‌های اقتصادی به شمار می‌رود، افزود: طبق آمار شورای جهانی مسافرت و گردشگری تأثیر جهانی این صنعت بسیار مهم بوده و تا 9 درصد به تولید ناخالص جهانی کمک کرده و 328 میلیون شغل در جهان ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه تأثیرات مثبت صنعت گردشگری شامل رشد و تحول صنایع مختلفی است که مستقیماً به صنعت گردشگری ارتباط دارد، ادامه داد: با این وجود چگونگی ایجاد گردشگری پایدار چالشی است که نیازمند توجه جدی است و رشد گردشگری به صورت کنترل نشده می‌تواند به تخریب محیط زیست منجر شود.

دبیرکل مجمع گفت‌و‌گوی همکاری‌های آسیا تأکید کرد: محیط زیست خونی  است که در پیکره گردشگری در جریان است بنابراین باید از آن صیانت کرد تا زمینه‌های رشد پایدار گردشگری فراهم آید.

وی افزود: در این ارتباط لازم می‌دانم از دولت جمهوری اسلامی ایران برای برگزاری این اجلاس تشکر کنم؛ در عین حال باعث افتخار است که به همه شرکت‌کنندگان در این اجلاس در این شهر خاص تبریز خوش آمد بگویم.

\n

انتهای پیام/

کد خبر 1395060925