مدیرکل امور پایگاه های میراث جهانی کشور گفت: پایگاه های میراث جهانی نقش موثری در توسعه گردشگری کشور دارند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، فرهاد عزیزی در مراسم افتتاحیه کارگاه بین المللی یونسکو در بیستون اظهارکرد: برگزاری این کارگاه آموزشی در ادامه برگزاری سلسله کارگاه های آموزشی یونسکو در پایگاه های میراث جهانی است که با عنوان مدیریت گردشگری پایدار در محوطه های میراث جهانی برگزار شده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر 21 اثر تاریخی فرهنگی کشور به ثبت میراث جهانی رسیده است.
مدیرکل امور پایگاه های میراث جهانی کشور گفت: 70 پایگاه میراث فرهنگی در سطح کشور در حال ارائه خدمات رسانی به گردشگران هستند که اغلب این 70 پایگاه توان و پتانسیل جهانی شدن را دارند.
عزیزی تصریح کرد: به دلیل پراکندگی و پتانسیل بالای این پایگاه های میراث فرهنگی، می توان گفت که نقش این پایگاه ها در توسعه گردشگری بی بدیل است.
وی خاطرنشان کرد: نقشی که این پایگاه های میراث فرهنگی می توانند در توسعه و تعالی کشور در جنبه های مختلف ایفا کنند، نقشی انکار ناپذیر است.
این مقام مسئول در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: تمام تلاش خود را به کار بسته ایم که ضمن حفاظت و صیانت از آثار تاریخی فرهنگی، شرایطی را به وجود آوریم که شاهد توسعه صنعت گردشگری کشور هم باشیم.
عزیزی تصریح کرد: اغلب آثار تاریخی فرهنگی ایران بستر و شرایط لازم حضور گردشگران را در کنار خود دارند لذا ما نیز درصددیم که ضمن حفاظت و حراست از این آثار شرایط را برای توسعه گردشگری پایدار فراهم کنیم.
مدیرکل امور پایگاه های میراث جهانی کشور گفت: بحث آموزش و برگزاری کارگاه های آموزشی نیز بسیار می تواند به توسعه گردشگری پایدار در داخل محوطه های تاریخی فرهنگی کمک کند و ما تجربه خوبی در راستای برگزاری کارگاه های علمی همکاری مشترک با یونسکو داریم.
وی اظهارامیدواری کرد که برگزاری این کارگاه آموزشی نیز منجر به رهیافت یک پنل جدید کاری در حوزه مدیریت هدفمند گردشگری در پایگاه های میراث فرهنگی شود.
انتهای پیام/