بهگزارش میراثآریا بهنقل از مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری، براساس همین اقدام، معاونت برنامهریزی و سرمایهگذاری سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری توانست گام مؤثری در مسیر دستیابی به اهداف و سیاستهای اقتصاد مقاومتی، شکوفایی اقتصادی و رضایتمندی سرمایهگذاران این حوزه و افزایش اشتغالزایی کشور بردارد.
توسعه سرمایهگذاری در صنعت گردشگری
معاونت برنامهریزی و سرمایهگذاری سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری کشور، از ابتدای شروعبهکار دولت تدبیر و امید، فعالیتها و اقدامات توسعه سرمایهگذاری را با هدف ایجاد بسترهای مناسب برای سرمایهگذاری در ساخت تأسیسات اقامتی، پذیرایی، تفریحی و گردشگری از قبیل هتلها، هتلآپارتمان، مجتمعهای تفریحیتوریستی، کمپینگها، مجتمعهای خدمات بینراهی و مناطق نمونه گردشگری و همچنین بازارچههای صنایعدستی در دستورکار خود قرار داد. برایناساس، باید اشاره کرد که صادرات صنایعدستی و بهرهبرداری اقتصادی از بناهای تاریخی نیز رشد زیادی یافته است.
معاونت برنامهریزی و سرمایهگذاری سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری کشور با پیگیری مستمر و برگزاری جلسات متعدد با صندوق توسعه ملی و بانکهای عامل، موفق به جذب منابع از صندوق توسعه ملی بهمیزان 10هزارمیلیارد ریال و پرداخت تسهیلات به بیش از 150 متقاضی اخذ تسهیلات با عاملیت بانکهای گردشگری، سپه، صادرات و رفاه شده است.
معاونت برنامهریزی و سرمایهگذاری همچنین، با این اقدامات، سبب ایجاد اشتغال برای حدود 7هزار نفر در سطح کشور شده است.
تأمین منابع و ساماندهی پروژههای گردشگری در دولت یازدهم
از تعداد کل پروژههای گردشگری درحال ساخت کشور با توجه به کمبود منابع، اولویتبندیهایی در معاونت برنامهریزی و سرمایهگذاری صورت گرفت و تاکنون 395 پروژه گردشگری بهارزش حدود 24967میلیارد ریال از طریق اداراتکل به ستاد و پس از بررسی و تکمیل پرونده به بانکهای عامل معرفی شدهاند.
از کل معرفی نامههای صادره، 235 طرح بهارزش 17165میلیارد ریال (69درصد از کل نامههای معرفیشده) از محل منابع صندوق توسعه ملی و 82 طرح بهارزش 7075میلیارد ریال (28درصد از کل نامههای معرفیشده) از محل منابع داخلی بانک و 82 طرح بهارزش 932میلیارد ریال (3درصد از کل نامههای معرفیشده) از محل منابع تسهیلات تلفیقی به بانکها معرفی شدهاند که از این تعداد، 124 پروژه بهمبلغ 10082میلیارد ریال (40درصد از کل معرفیشدهها) در بانکهای عامل مصوب شدهاند و در مرحله عقد قرارداد و پرداخت تسهیلات قرار دارند.
کل تسهیلات موردنیاز برای تکمیل سایر پروژههای نیمهتمام (پروژهایی که در بانکها تصویب نشده و در انتظار دریافت تسهیلات هستند) 15090میلیارد ریال است که درصورت تأمین اعتبار، حداکثر تا پایان دولت یازدهم، به بهرهبرداری میرسند و اشتغالزایی مناسبی بههمراه خواهند داشت. متوسط پیشرفت فیزیکی پروژههای معرفیشده به بانکها حدود 53درصد است که از 399 پروژه معرفیشده، 58 پروژه هتل 4ستاره و 5ستاره، 106 پروژه هتل 1ستاره تا 3ستاره، 36 هتلآپارتمان، 80 مجتمع تفریحیتوریستی، 7 پارک آبی، 17 طرح صنایعدستی و 95 طرح مربوط به سایر تأسیسات گردشگری است.
انتهای پیام/