بهگزارش خبرنگار میراثآریا، سعید شیرکوند معاون سرمایهگذاری و برنامهریزی سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری امروز 28 فروردین 96 افزود: «سال گذشته سال خوبی در حوزه سرمایهگذاری بود. صندوق توسعه ملی همکاری خوبی با سازمان میراثفرهنگی داشته است و تقریباً هیچ پروژهای در هیچ استانی نداریم که درصورتِ حائزشرایط بودن نتوانسته باشد از صندوق توسعه ملی تسهیلات دریافت کند.»
شیرکوند افزود: «در زیرساختهای گردشگری تاکنون نتوانستهایم منابع خوبی جذب کنیم، زیرا بیشتر تمرکزمان بر حوزه میراثفرهنگی بوده است. امیدواریم در سال جاری بتوانیم ردیفهای اعتباریی در حوزه گردشگری نیز دریافت کنیم.»
او با اشاره به اینکه در زمینه صدور مجوزها سازوکار تعریفشدهای در سازمان میراثفرهنگی وجود دارد گفت: «باید تکلیف تمام سرمایهگذارانی که به ادارهکلها مراجعه میکنند ظرف یک هفته تا 10 روز مشخص شود؛ ضمن آنکه برای هر پرونده سرمایهگذاری فقط سرمایهگذاران یا نمایندگان قانونی آنها مجاز به پیگیری کارهایشان هستند.»
معاون سرمایهگذاری و برنامهریزی سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری درباره جایگاه سمنها در پیشبرد اهداف این سازمان گفت: «سازمان میراثفرهنگی در سه چهار سال اخیر سمنها را بیشازپیش جدی گرفته و سعی میکند از توانمندیهای آنان بهره ببرد و همگرایی لازم را ایجاد کند. همچنین رئیس سازمان اصرار داشت که سمنها را در نوروز درگیر کنیم؛ ما نیز زمینه مشارکت سمنها را بهصورت سازمانیافته در امر برگزاری نوروز 96 فراهم کردیم، و گزارش نسبتاً قابلقبولی از مشارکت سمنها بهدست ما رسید. هفته آینده هم نشستی با مشارکت نمایندگان سمنها داریم تا بتوانیم گزارش کاملی از مشارکت سمنها در نوروز 96 تهیه کنیم.»
شیرکوند اعلام کرد: «استان یزد بیشترین برنامه را با مشارکت سمنها اجرا کرد؛ سپس استانهای بوشهر، ایلام، اصفهان، خراسانرضوی، خوزستان، مازندران و قزوین نمره قابلقبول و خوبی از نظر بهمشارکت گرفتن سمنها کسب کردند.»
او از مدیرانکل استانها خواست تا با سمنها تعامل بیشتری داشته باشند و افزود: «سمنها میتوانند با وجود کمتعداد بودن بر کل استان تأثیر بگذارند. باید سمنها را در مجموعه بپذیرید و با آنها تعامل داشته باشید. شما مدیرانکل استانی باید به سمنها در برگزاری برخی از برنامهها کمک کنید، زیرا سمنها درصورت تقویت شدن میتوانند برنامههای مختلفی ارائه کنند.»
انتهای پیام/