بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان هرمزگان، اولین جشنواره آشپزی با حضور محسن ضیایی مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری هرمزگان و جمعی از مسئولان در سالن فجر شرکت ملی گاز به نفع کودکان سرطانی برگزار شد.»
محسن ضیایی مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری هرمزگان در این جشنواره گفت: «با استفاده از گنجینههای فرهنگی خود در زمینه غذا میتوانیم بر داراییهای گردشگری استان بیافزاییم.»
او با بیان اینکه بخشی از درآمد صنعت گردشگری به صنعت غذا برمیگردد افزود: «لازم است تعامل خوبی میان صنعت غذا و صنعت گردشگری برقرار شود.»
مدرس این جشنواره سمیرا جنتدوست بود که مربی و مؤلف آشپزی و شیرینیپزی، از سوی سازمان جهانی غذا لقب «بانوی اول آشپزی ایران» را گرفته و از سوی سازمان فنی و حرفهای نیز به عنوان «بانوی برتر آشپزی ایرانی» معرفی شده است.
انتهای پیام/