به‌دنبال توسعه گردشگری حلال هستیم

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، با اشاره به تهیه و تصویب علامت استاندارد حلال در ایران، از برنامه‌ریزی برای توسعه آن به همه بخش‌ها به‌ویژه صنایع‌غذایی، گردشگری و منسوجات خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از ایسنا، نیره پیروزبخت رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، روز گذشته 24 خرداد 96، در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری در زمینه صنعت حلال بین سازمان ملی استاندارد ایران و وزارت توسعه اقتصادی و سرمایه‌گذاری ارمنستان، گفت: «ایران از نخستین کشورهایی است که فعالیت‌های آن برمبنای فقه جعفری و بر پایه حلال انجام می‌شود و این رویه پس از انقلاب اسلامی بیشتر موردتوجه قرار گرفته است.»

به‌گفته او، ایران عضو هیئت‌مدیره مؤسسه استاندارد و اندازه‌شناسی کشورهای اسلامی است و فعالیت‌های کشور درنهایت به تدوین استانداردهای ویژه، به‌خصوص تدوین استاندارد حلال، در عرضه مواد غذایی منجر شده است.

پیروزبخت افزود: «امروز فراتر از غذای حلال می‌اندیشیم و به‌دنبال توسعه آن به بخش‌های گردشگری، غذایی و منسوجات هستیم.»

او با بیان اینکه سازمان ملی استاندارد ایران در دولت یازدهم موظف به تشکیل شورای سیاست‌گذاری حلال شد، افزود: «بر این اساس، علامت استاندارد حلال طراحی و تصویب شد و از آن برای توسعه مباحث تجاری خود با سایر کشورها بهره خواهیم گرفت.»

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران افزود: «اکنون 18 واحد کشتارگاهی و ذبح در کشور علامت استاندارد حلال را دریافت کرده‌اند که امید است این علامت به سایر حوزه‌ها هم تسری یابد.»

او با اشاره به اینکه ارمنستان سالانه پذیرای گردشگران بسیاری از کشور ایران است، افزود: «علاوه‌بر صنعت غذای حلال، گردشگری حلال هم باید مدنظر دولت ارمنستان قرار گیرد.»

در این مراسم سازمان ملی استاندارد ایران و وزارت توسعه اقتصادی و سرمایه‌گذاری ارمنستان، با هدف ارتقای همکاری‌های دوجانبه و افزایش حجم معاملات تجاری میان دو کشور، یادداشت تفاهم همکاری در زمینه صنعت حلال امضا کردند.

انتهای پیام/

کد خبر 1396032523