دوره‌های آموزشی بین‌المللی مشترک میان اتاق بازرگانی و معاونت میراث‌فرهنگی کشور برگزار می‌شود

نشست مشترک میان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و معاونت میراث‌فرهنگی کشور با هدف دستیابی به محورهای کاری و همکاری‌های مشترک در زمینه مطالعه، مرمت و حفاظت از بناهای تاریخی و راه‌اندازی و گسترش پایگاه‌های پژوهشی برگزار شد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، نشست هماهنگی به‌منظور همکاری میان اتاق بازرگانی و معاونت میراث‌فرهنگی، دوشنبه 26 تیر 96، در محل معاونت میراث‌فرهنگی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، با حضور محمد‌حسن طالبیان معاون میراث‌فرهنگی این سازمان، سید‌محمد بهشتی رئیس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری، محمدرضا کارگر مدیر‌کل امور موزه‌ها و اموال منقول فرهنگی‌تاریخی، فرهاد عزیزی مدیر‌کل امور پایگاه‌های جهانی، احمد اصغری‌قاجاری رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی، حسین سلاح‌ورزی نایب‌رئیس اتاق بازرگانی و مسعود شیرین‌کلام دبیر کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی برگزار شد.

در این نشست بر لزوم برگزاری دوره‌های آموزشی بین‌المللی مشترک، نمایشگاه‌های داخلی و همایش سالانه میان اتاق بازرگانی و معاونت میراث‌فرهنگی تأکید شد.

طالبیان در این جلسه، با اشاره به موزه اسناد تاریخی تجارت در شهر رودبار گیلان و اسناد و مدارک معتبر موجود در این موزه، بر لزوم ایجاد موزه‌های بازرگانی با همکاری اتاق بازرگانی تأکید کرد.

او همچنین پیشنهاد همکاری مشترک اتاق بازرگانی و صندوق احیا و بهره‌برداری از بناها و اماکن تاریخی را ارائه کرد و افزود: «اتاق بازرگانی می‌تواند موضوع بهره‌برداری از بناهای تاریخی را از طریق امضای تفاهم‌نامه با صندوق احیا و بهره‌برداری از بناها و اماکن تاریخی پیگیری کند.

از دیگر موضوعات مطرح‌شده در این جلسه می‌توان به برگزاری دوره‌های آموزشی بین‌المللی مشترک میان اتاق بازرگانی و معاونت میراث‌فرهنگی را به‌همراه بررسی تقاضای اتاق بازرگانی برای عضویت در شورای‌عالی میراث‌فرهنگی و پشتیبانی اتاق بازرگانی از پژوهش‌های تاریخی، فرهنگی، حفاظت، مرمت و معرفی اشاره کرد.

معرفی تشکل‌های فعال استار‌تاپ ازسوی اتاق بازرگانی به سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری از دیگر موارد مطرح‌شده در این نشست بود.

معاون میراث‌فرهنگی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در مورد این جلسه گفت: «در این نشست مقرر شد که به‌صورت سالیانه همایش و نمایشگاه مشترک معاونت میراث‌فرهنگی کشور و اتاق بازرگانی و صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزار شود. این در حالی است که امور مطالعاتی و پژوهشی مشترک در استان‌ها در دستورکار اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری قرار گیرد.»

او افزود: «در این جلسه همچنین مقرر شد که سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری به معرفی یک بنای تاریخی مناسب برای استفاده اتاق بازرگانی اقدام کند و فهرست بناهای قابل‌واگذاری توسط صندوق احیا و بهره‌برداری از بناها و اماکن تاریخی به‌همراه فهرست پروژه‌های نیمه‌تمام سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری که مشمول ماده 27 می‌شوند در اختیار اتاق بازرگانی قرار گیرد.»

طالبیان اضافه کرد: «همچنین مقرر شد که اطلاعات استان‌های مختلف براساس موضوعات مطرح‌شده در این نشست اخذ شود و برای همکاری‌های مشترک در تهران و سایر استان‌ها در اختیار اتاق بازرگانی قرار گیرد.»

انتهای پیام/

کد خبر 1396042710