بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسانشمالی، محمد سویدانلویی، مدیرکل میراثفرهنگی این استان، امروز 27 تیر 96، گفت: «این دوره آموزشی در شش محور کاربردی پذیرایی تحتعناوین ”الزامات و فنون پذیرایی“، ”استاندادهای سرویسدهی پذیرایی“، ”سرو انواع مواد غذایی و نوشیدنی”، ”انواع چیدمان میز“، ”آداب روشهای پذیرایی“ و ”زمانهای مناسب پذیرایی“ برگزار شد.»
دوره آموزشی دو روزه علوم و فنون پذیرایی در روزهای 24 و 25 تیرماه جاری برگزار شد و 42 نفر از پرسنل شاغل در این دوره شرکت کردند.
انتهای پیام/