بخش مسابقه آشپزی دومین جشنواره «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری»، پیش‌ازظهر دیروز پنجشنبه 5 مرداد 96 در هتل ساحل ارومیه برگزار شد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌‌کل میراث‌فرهنگی،‌ صنایع‌دستی و گردشگری آذربایجان‌غربی، در این مسابقه که از هر استان سه آشپز حضور داشتند، هر کدام از سرآشپزها یک نمونه از پیش‌غذا، غذای اصلی، دسر و دمنوش مربوط به استان خود تهیه کردند و در معرض داوری کارشناسان قرار دادند.

آشپزهای استان آذربایجان‌غربی در این مسابقه برای پیش‌غذا دلمه برگ مو و به‌عنوان غذای اصلی قیله‌شورباسی و برای دسر قیقناخ و به‌عنوان دمنوش بادرنجبویه تهیه کردند و ارائه دادند.

استفاده از مواد اولیه بومی و ارگانیک یکی از معیارهای اصلی برای انتخاب برترین‌های این مسابقه است. همچنین نوع ظروف و وسایل مورداستفاده، سفره‌آرایی و تزیین غذاها از دیگر معیارهاست.

در این مسابقه سه داور ملی و دو داور از آذربایجان‌غربی، پس از بررسی معیارها و ملاک‌های موردنظر، درنهایت برترین‌های مسابقه را انتخاب می‌کنند و در مراسم اختتامیه جشنواره اسامی برگزیدگان به‌صورت رسمی اعلام و از آن‌ها تجلیل می‌شود.

دومین جشنواره منطقه دوی «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» از چهارشنبه در پارک ائللر‌باغی ارومیه شروع شده و تا امشب جمعه 6 مرداد 96 ادامه خواهد داشت.

در این جشنواره غذاهای بومی استان‌های آذربایجان‌غربی و شرقی، اردبیل و زنجان ارائه شده‌اند.

انتهای پیام/

کد خبر 139605067