بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری چهارمحالوبختیاری، بهمن عسگری سوادجانی مدیرکل میراثفرهنگی این استان امروز پنجشنبه 9 شهریور 96 با اشاره به اینکه کارگروههای آموزشی طبخ غذا، طبعشناسی و مزاجشناسی نیز در این جشنواره اجرا میشود، خاطرنشان کرد: «برگزاری مسابقه آشپزی از بخشهای مهم این جشنواره است.»
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری چهارمحالوبختیاری گفت: «استفاده از مواد غذایی محلی، سالم بودن و اصالت آن از معیارهای مهم در ارزیابی بهترین غذا در جشنواره غذای بومی و محلی خواهدبود.»
عسگریسوادجانی با بیان اینکه سرویس ایاب و ذهاب برای حضور بازدیدکنندگان، از پارکهای تهلیجان و لاله شهرکرد به محل جشنواره پیشبینیشدهاست، اضافه کرد: «این جشنواره بهمنظور آشنایی هرچه بیشتر نسل جوان با آداب و رسوم سنتی و غذاهای بومی و محلی استان در راستای توسعه صنعت گردشگری، باهمکاری بخش خصوصی اجرا میشود.»
آشانار، آش کشک، پلوگردو و کاکولی از جمله غذاهای محلی استان چهارمحالوبختیاری است.
انتهای پیام/