برگزاری جشنواره غذای بومی و محلی در چهارمحال‌وبختیاری

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری چهارمحال‌وبختیاری گفت: «جشنواره غذای بومی و محلی از 15 تا 18 شهریور امسال به‌مدت چهار روز از ساعت 16 تا 24 هر روز در محل پارک ملت شهرکرد برگزار می‌شود.»

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری چهارمحال‌وبختیاری، بهمن عسگری سوادجانی مدیرکل میراث‌فرهنگی این استان امروز پنجشنبه 9 شهریور 96 با اشاره به اینکه کارگروه‌های آموزشی طبخ غذا، طبع‌شناسی و مزاج‌شناسی نیز در این جشنواره‌ اجرا می‌شود، خاطرنشان کرد: «برگزاری مسابقه آشپزی از بخش‌های مهم این جشنواره است.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری چهارمحال‌وبختیاری گفت: «استفاده از مواد غذایی محلی، سالم بودن و اصالت آن از معیارهای مهم در ارزیابی بهترین غذا در جشنواره غذای بومی و محلی خواهدبود.»

عسگری‌سوادجانی با بیان اینکه سرویس ایاب و ذهاب برای حضور بازدیدکنندگان، از پارک‌های تهلیجان و لاله شهرکرد به محل جشنواره پیش‌بینی‌شده‌است، اضافه کرد: «این جشنواره به‌منظور آشنایی هرچه بیشتر نسل جوان با آداب و رسوم سنتی و غذاهای بومی و محلی استان در راستای توسعه صنعت گردشگری، باهمکاری بخش خصوصی اجرا می‌شود.» 

آش‌انار، آش کشک، پلوگردو و کاکولی از جمله غذاهای محلی استان چهارمحال‌وبختیاری است.

انتهای پیام/

کد خبر 1396060912