بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان قم، عیسی رضایی مدیرکل میراثفرهنگی این استان امروز یکشنبه 19 شهریور 96 گفت: «استانهای کشور برای برگزاری جشنواره ملی سفره ایرانی به مناطق هشتگانه تقسیم شدند که استان قم همراه با استانهای تهران، البرز، قم، اصفهان و مرکزی پنج استانِ منطقه پنجم را تشکیل دادند.»
او با اشاره به اینکه دومین جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری منطقه پنج، به مدت سه روز به میزبانی مردم مهربان و مهماننواز اراک در محل هتل امیرکبیر این شهر برگزار شد با تشکر از مسئولان ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان مرکزی، گفت: «در مراسم اختتامیه، رستوران مهر و ماه و مهتاب با مدیریت جلیل بزرگی بهعنوان مراکز برتر در عرضه غذا و علی یساولی سرآشپز رستوران مهتاب بهعنوان سرآشپز برتر استان قم در دومین جشنواره سفره ایرانی ، فرهنگ گردشگری معرفی شدند.»
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری قم خاطرنشان کرد: «در جشنواره اراک، استان قم با فعالیت رستوران یاسین، رستوران کاج، رستورانهای زنجیرهای بزرگی (مهره و ماه و مهتاب)، دهکده سلامت صبا، دو غرفه عرضه سوهان و همچنین غرفههای صنایعدستی حضوری چشمگیر و پُر رنگ داشت.»
او گفت: «گروه موسیقی «هم آوا» از استان قم با اجرای موسیقی سنتی و تصنیفهای دلنشین در این جشنواره شرکت کرد تا با همراهی گروههای موسیقی سایر استانها، جشنواره اراک به نحو مطلوب به کار خود خاتمه دهد. غذا علاوه رفع نیاز انسان، از آنجا که یک خردهفرهنگ محسوب میشود، موجب شناخت و پیوند بیشتر مردم جامعه را فراهم سازد.»
انتهای پیام/