بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهكل ميراثفرهنگ، صنايعدستی و گردشگری گیلان، حمیدرضا آذرپور معاون گردشگری این ادارهکل دیروز 4 شهریور 96 در تشریح این خبر، هدف از برگزاری دورههای آموزشی و آزمونها را آشنایی با انواع غذاهای سنتی و فرنگی، پخت با کیفیتتر، تزیین غذاها و رعایت بهداشت در مراکز خدمات پذیرایی و اقامتی استان گیلان اعلام کرد.
او اظهار کرد: «استان گیلان با وجود بهرهمندی از ظرفیتهای فرهنگی و تاریخی و طبیعی بسیار و داشتن تأسیسات پذیرایی بیشمار، نیاز به نیروی آموزش دیده در این بخش دارد.»
او با بیان اینکه با برگزاری این دوره آموزشی زمینه اشتغال برای هنرجویان این رشته در تأسیسات پذیرایی با سهولت بیشتری فراهم میشود خاطرنشان کرد: «این آزمون عصر روز گذشته در رستوران وحید گلسار برگزار شد و 20 نفر با پخت مرغ ترش بهعنوان خوراک محلی گیلان که با شماره ۱۱۴۷ در فهرست آثار ملی شده، به رقابت پرداختند.»
هنرجویان پس از قبولی در آزمون عملی گواهینامه مهارت آشپزی از سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری دریافت خواهند کرد.
انتهای پیام/