نخستین رستوران سیار کلاسیک با سرو غذاهای سنتی تبریز در اواسط بهمن امسال راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش میراث‌آریا به‌نقل از مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، محمدعلی بدری، مدیر نخستین رستوران سیار کلاسیک که در این نمایشگاه حضور یافته بود، با تشریح فعالیت این رستوران اظهار داشت: «ما در ابتکاری جدید برای معرفی غذاهای سنتی تبریز و همچنین نوشیدنی‌های سرد و گرم، دست به ایجاد رستوران‌های سیار در شهر تبریز زده‌ایم.»
او ادامه داد: «بر این اساس پس از پایان نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته آن، در اواسط بهمن ماه به صورت رسمی و با توجه به مجوز میراث فرهنگی تبریز به همراه خودروهای سیارمان، ارائه و توزیع غذاهای سنتی را در شهر تبریز خواهیم داشت.»
بدری با اشاره به رویداد «تبریز2018» و همچنین تأثیر رستوران سیار کلاسیک در معرفی غذاهای سنتی تبریز عنوان کرد: «ما در حال حاضر سه نوع غذای دلمه، کوفته و آش رشته به‌همراه نوشیدنی‌های مختلف ارائه می‌کنیم تا به‌نوعی مردم که گرفتار فست‌فود شده‌اند، با این غذاهای سنتی بیشتر آشنا شوند.»
مدیر نخستین رستوران سیار کلاسیک درباره فواید این رستوران توضیح داد: «ما سعی کردیم دسترسی غذاهای سالم و سنتی تبریز را برای گردشگران در مکان‌هایی مانند موزه‌های این شهر تسهیل کنیم.»
او با بیان اینکه امسال نخستین بار است که در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته شرکت کرده است، خاطرنشان کرد: «این نمایشگاه فرصتی خواهد بود تا ما بتوانیم غذاهای سنتی تبریز را به مردم و علاقه‌مندان این نمایشگاه معرفی کنیم.»

انتهای پیام/

کد خبر 1396110410