بهگزارش مرکز روابطعمومی سازمان میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، فرح تحمیدی که غرفه گیلان در سالن A 38 را تشریح می کرد، اظهار کرد: «ما بهعنوان نماینده غرفه گردشگری گیلان با برند رستورانهای رازقی در یازدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته آن حضور پیدا کردیم و در طول برگزاری این نمایشگاه استقبال مردم از غذاهای محلی را خوب ارزیابی میکنیم.»
او به اهمیت غذاهای سنتی از جمله غذاهای خوشمزه و متنوع گیلانی اشاره کرد و گفت: «بازدیدکنندگان این نمایشگاه میتوانند با مراجعه به غرفه گیلان در سالن A38 با طعم خوراکهای محلی آشنا شوند و همچین طرز پخت آن را نیز به آنها آموزش میدهیم.»
این کارشناس خوراک و فعال گردشگری غذا، برتری غذاهای گیلانی را در ارگانیک بودن آن عنوان کرد و گفت: «همچنین با حمایت مجموعه رستورانهای رازقی تفاهمنامهها مشترکی با برخی کشورهای دنیا از جمله ایتالیا منعقد شده است تا غذای گیلانی با غذاهای آن کشورها تبادل و حتی ترکیب شود.»
تحمیدی با تشریح شهر رشت به عنوان شهر خلاق خوراک عنوان کرد: «این نمایشگاه فرصت مناسبی است تا بازدیدکنندگان با طعم، رنگ و لذت انواع خوراک ارگانیک و خوشمزه گیلانی علی الخصوص شهر رشت آشنا شوند.»
یازدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته آن تا روز ششم بهمن پذیرای بازدیدکنندگان در محل نمایشگاههای دائمی تهران است.
انتهای پیام/