بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری هرمزگان، محسن ضیایی مدیرکل میراثفرهنگی این استان امروز شنبه 28 بهمن با بیان این مطلب افزود: «خوشبختانه مردم خوشذوق استان هرمزگان استقبال خوب و دلگرم کنندهای از این جشنواره دارند.»
ضیایی با اشاره اینکه مردم به نشاط فرهنگی نیاز دارند و باید به این مهم بیشتر توجه شود، افزود: «با توجه به هدفگذاریهایی که در چشمانداز گردشگری وجود دارد، جشنواره غذا نیز جزو یکی از همین اهداف است و میتوان برای رسیدن به این مسئله چنین برنامههای شاخص و مفرحی را برای ارتقای زندگی مردم و نشاط و شادابی آنها اجرا کرد.»
او یادآور شد: «اجرای برنامههای آیینی در سیاه چادرها، پخت غذاهای سنتی، نان، آش محلی و سروآن در زیر چادر به شیوه عشایر و نمایشگاه و عرضه صنایعدستی کشور از برنامههای جانبی این نمایشگاه است.»
ضیایی تاکید کرد: «این جشنواره از 24 تا 30 بهمن ماه در پارک غدیر بندرعباس پذیرای علاقهمندان گردشگری است.»
انتهای پیام/