بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری سیستانوبلوچستان، برپایی نمایشگاه غذاهای محلی، برگزاری مسابقه آشپزی، انتخاب واحدهای پذیرایی و محلهای عرضه غذاهای برتر، ازجمله برنامههایی است که در این جشنواره که از ۹ تا ۱۲ اسفند به مدت سه روز ادامه دارد اجرا میشود.
نمایش آیین غذا و نشستهای علمی در خصوص خوراک غذا، اجرای موسیقی زنده محلی، استفاده از لباسهای سنتی شرکتکنندگان و غرفهداران در کنار اهداف فرهنگی و آموزشی مانند برگزاری رایگان کلاسهای آشپزی، بیان ویژگیهای غذا، پیش غذاها و دسرهای مختلف نیز از دیگر بخشهای جذاب و پرطرفدار این جشنواره است.
در این جشنوراه اقوام مختلف از استانهای کرمان، یزد و سیستانوبلوچستان خوراکهای بومی، نانهای محلی، پیشغذاها و نوشیدنیها، میانوعدهها و شیرینیهای ویژه فرهنگ خود را در معرض دید علاقهمندان قرار دهند.
انتهای پیام/