جلسه برنامه‌ریزی شیوه فعالیت مراکز پذیرایی کردستان در  ماه رمضان برگزار شد

جلسه برنامه‌ریزی و هماهنگی شیوه فعالیت و خدمات‌رسانی مراکز اقامتی و پذیرایی طی ماه رمضان در سطح استان کردستان روز چهارشنبه 19 اردیبهشت ماه با حضور معاون گردشگری و سرمایه گذاری، مسئول نظارت بر تاسیسات گردشگری، روسای اتحادیه‌ها و مجامع امور صنفی و نمایندگان دستگاه‌های ذی‌ربط برگزار شد.   

به‌گزارش میراث‌آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان، طی این جلسه حمید اسکندری معاون گردشگری و سرمایه گذاری استان با تبریک پیشاپیش فرا رسیدن ماه مبارک رمضان به حاضران در جلسه گفت: «ارائه خدمات طی این ماه مبارک به مسافران و گردشگران ورودی به استان باید همراه با رعایت موزین و شئونات اسلامی باشد.»

اسکندری با بیان لزوم جلوگیری از فعالیت واحدهای پذیرایی و اماکن خدمات رسان فاقد مجوز، اظهار کرد: «اتحادیه ها و ارگانهای نظارتی طی این ماه نقش مهمی را در راستای نظارت بر رعایت موازین اسلامی و بهداشتی توسط مراکز پذیرایی، خواهند داشت.»

در ادامه علی ابراهیمی مسئول نظارت بر تاسیسات گردشگری استان ضمن درخواست از اعضای حاضر در جلسه برای همکاری برای نظارت بر فعالیت واحدهای پذیرایی، گفت: «بازدیدهای مشترک یکی از اهرمهای مناسب نظارتی است که باید با همکاری اتحادیه ها و ارگانهای نظارتی انجام گیرد.»

ابراهیمی با اشاره به مشکلات مربوط به نحوه نظارت بر مراکز پذیرایی طی سنوات گذشته، اظهار کرد: «تقسیم بندی به دو شیفت 15 روزه فعالیت مراکز پذیرایی طی ماه مبارک رمضان از اهداف این جلسه است که با این شیوه می توان روشهای نظارت بر این اماکن را هدفمند کرد.»

در ادامه این جلسه هر کدام از حاضران به بیان دیدگاههای خود در مورد شیوه نظارت و فعالیت مراکز پذیرایی واقامتی طی ماه مبارک رمضان پرداختند و مقرر شد طی ماه مبارک رمضان پس از نظارت توسط اتحادیها بر صنوف زیر مجموعه خود، مراکزی که تخلفی را مرتکب می شوند به اداره نظارت بر اماکن عمومی و بهداشت، جهت اعمال قانون معرفی کنند.

انتهای پیام/

کد خبر 1397022013

برچسب‌ها