به گزارش میراثآریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران، دلاور بزرگنیا مدیر کل میراث فرهنگی استان تهران در این باره گفت: «بسیاری از گردشگران به دنبال کسب تجربه هایی هستند که به طور معمول در زندگی شهرنشینی غیر قابل دسترسی است ، گردشگری مزرعه به دلیل حس لذت بخشی که در تجربه چیدن محصول و همچین آیین های که در زمان کاشت و برداشت برگزار می شود ، گردشگران قابل توجه ای را به خود اختصاص می دهد.»
بزرگ نیا با اعلام اینکه گردشگری روستایی و مزرعه در استان تهران بسیار مغفول مانده است گفت: «تنوع بالا در محصولات باغی ، کشاورزی و شرایط آب هوایی میتواند تهران را به یکی از مقاصد گردشگری مزرعه تبدیل کند.»
مدیرکل میراث فرهنگی استان تهران با تاکید اینکه بسیاری از محصولات باغی و کشاورزی در سطح استان نظیر طالبی ورامین ،سیب، گیلاس و گردوی دماوند و فیروزکوه ، توت بخش کن ، آلو و گوجه شهریار از نظر کیفت ، طعم و مزه بسیار شهره می باشد افزود: «بی تردید برای گردشگران بسیار خاطره انگیز است تا چیدن این محصولات را تجربه کنند.»
او ادامه داد: «توجه و توسعه گردشگری روستایی و مزرعه موجب توسعه پایدار و توقف جریان مهاجرت روستا به شهر می شود ، به همین منظور کلاس ها و کارگاه های آموزشی برای روستاهای هدف گردشگری که در جذب گردشگری مزرعه ظرفیت داشته از سوی منظور اداره کل میراث فرهنگی استان تهران برگزار می شود.»
انتهای پیام/