بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی، جلیل جباری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی در گفتوگو با خبرنگار ایرنا در ارومیه گفت: «آذربایجان غربی به دلیل طبیعت متنوع و فرهنگ غنی خود، دارای فرهنگ غذایی ویژه ای است از همین رو اولین جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی با هدف شناسایی و ثبت غذاهای بومی و محلی آذربایجان غربی برگزار خواهد شد.»
او در ادامه افزود: «گردشگری غذا یکی از حوزههای گردشگری است که با توسعه و معرفی غذاهای بومی میتوان انبوهی از گردشگران را به استان جذب کرد؛ یکی از برنامههای جانبی جشنواره غذا در ارومیه برگزاری مسابقه آشپزی به منظور کشف افراد مستعد در این حوزه است.»
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی اضافه کرد: «بر اساس هماهنگیهای صورت گرفته، چند تن از برترین داوران ملی، سرآشپزان برتر و مدرسین آشپزی با حضور در این جشنواره، به شناسایی و معرفی رستورانها و آشپزهای برتر این استان خواهند پرداخت.»
جباری ادامه داد: «حضور در جشنواره غذا و هنر آشپزی رایگان بوده و علاقهمندان میتوانند از طریق دبیرخانه این جشنواره نسبت به ثبت نام اقدام کنند.»
او خاطرنشان کرد: «حضور فعلانه علاقهمندان و صاحبان مشاغل مرتبط با آشپزی در این جشنواره سبب خواهد شد، ظرفیتهای موجود در این صنعت شناسایی شود.»
همزمان با برپایی اولین جشنواره غذا و هنر آشپزی ایرانی، پنجمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی و اولین جشنواره و نمایشگاه ملی گردشگری در محل نمایشگاه بین المللی ارومیه برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/