جشنواره غذاهای سنتی در هتل جهان‌گردی یاسوج برگزار شد

جشنواره آشپزی (غذاهای سنتی) به‌همت معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد شامگاه شنبه 17 شهریور در هتل جهان‌گردی یاسوج برگزار شد.

به‌گزارش میراث‌آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری کهگیلویه و بویر احمد، محمود باقری مدیرکل میراث فرهنگی این استان هدف از برگزای این جشنواره را ترویج فرهنگ آشپزی به ویژه غذاهای سنتی، تغذیه سالم دربین خانواده ها و ایجاد شور و نشاط بین مردم اعلام کرد و گفت: «در این جشنواره شرکت کنندگان انواع غذاها ی محلی خود را به نمایش گذاشتند.»

باقری تصریح کرد: «امروزه غذا به‌عنوان یکی از عناصر ویژه گردشگری مورد توجه قرار گرفته و با توجه به غذاهای سنتی و بومی‌محلی هر منطقه، آن منطقه تبدیل به مقصد گردشگری می‌شود.»

دبیر کارگروه گردشگری در کهگیلویه بویراحمد افزود: «در این جشنواره انواع غذاهای سنتی (دمپخت گوشتی ،آش دوغ ،مرغ شکم پر محلی، نان کلک و...) عرضه شده است.»

او با بیان اینکه این  جشنواره با حضور داوران مجرب و ملی برگزار شده است اظهارکرد: «نفرات برتر توسط داوران انتخاب و از آنها تجلیل خواهند شد.»

انتهای پیام/

کد خبر 1397061823

برچسب‌ها