بهگزارش میراثآریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان، جشنواره تکریم از تولید کنندگان انگور و فرآورده های آن در بخش دلبران شهرستان قروه با هدف معرفی محصول انگور دلبران و در راستای تجلیل از کشاورزان نمونه با همکاری جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی و جمعی از ادارات شهرستان قروه و با حضور جمعی از مسئولین و کشاورزان برگزار شد.
اسکندری معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی کردستان در مراسم آغاز به کار این جشنواره با اشاره به اهمیت برگزاری جشنواره های مختلف در توسعه گردشگری استان، گفت: «اقدام اولیه توسط اداره کل میراث فرهنگی استان برای ثبت \"شیوه تهیه شیره انگور\" در فهرست آثار ملی در حال انجام است.»
در پایان این مراسم به شرکت کنندگان خانم توسط اداره میراث فرهنگی شهرستان قروه 12 دست لباس کردی اهدا شد.
در راستای همین برنامه نمایشگاه معرفی انواع انگور در همین روز بر پا شد که یکی از غرفهها مربوط به محصولات صنایع دستی شهرستان قروه بود.
انتهای پیام/