بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران در این نمایشگاه بینالمللی 150 غرفه از 30 کشور جهان حضور داشتند و به معرفی فرهنگ و زبان کشور خود پرداختند.
همچنین نمایندگی اطلاعرسانی گردشگری ایران در برلین با همکاری انستیتو فرهنگی حافظ با اجاره غرفهای تلاش کرد تا ویژگیهای هویت فرهنگی جامعه ایرانی را در سه محور جاذبههای گردشگری، زبان فارسی و هنر خوشنویسی به علاقهمندان و بازدیدکنندگان این دوره از نمایشگاه معرفی کند.
به گفته علی اکبر طریقت نماینده اطلاع رسانی گردشگری ایران در برلین، غرفه ایران در نمایشگاه بینالمللی «فرهنگ و زبان» با استقبال خوبی روبهرو شد.
اطلاعرسانی پیرامون نحوه سفر به ایران، نحوه دریافت روادید کشورمان، نحوه شرکت در دورههای آموزش زبان فارسی در دانشگاههای ایران، امکانات فراگیری زبان فارسی در برلین و ... از مهمترین خدمات این غرفه بود.
نمایندگی اطلاعرسانی گردشگری ایران با هماهنگی هیأت مدیره انستیتو فرهنگی حافظ و دانشگاه اصفهان اقدام به برگزاری سه دوره مختلف 21 روزه آموزش زبان فارسی همراه با ایرانگردی در سال 2019 میلادی خواهد کرد که در قالب بروشورهای چاپ شده میان علاقهمندان توزیع شد.
برپایی کارگاه ویژه و فشرده هنر خوشنویسی فارسی با قلم و دوات با حضور دانشجویان و سایر علاقهمندان آلمانی و اروپایی و برپایی کلاس فارسی آموزی از دیگر فعالیتهای این غرفه بود.
سخنرانی پیرامون سهم میراث فرهنگ و هنر ایرانی در فهرست میراث جهانی یونسکو از دیگر برنامههای تدوین شده بود که از سوی «آندریا روشکه» همراه با نمایش فیلمی با این موضوع اجرا شد.
انتهای پیام/