به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی با بیان اینکه خانههای بومگردی به علت بومی بودن مکانهای مناسبی برای جذب گردشگران داخلی و خارجی هستند، اظهار کرد: «گردشگران رغبت بیشتری به هتلهای چند ستاره دارند اما اقامتگاههای بومگردی به علت بومی بودن و استفاده از غذاهای محلی مکان مناسبی برای معرفی و شناساندن فرهنگ و آداب و رسوم منطقه هستند.
ایزدی به رشد چمشگیر خانههای بومگردی در کشور اشاره کرد و گفت: امیدوارم شاهد افزایش خانهها و اقامتگاههای بومگردی در استان مرکزی باشیم.
معاون گردشگری در حاشیه افتتاح این خانه بومگردی اظهار کرد: این اقامتگاه با هزینه بیش از ۶میلیارد ریال بازسازی و احیا شده است،
سید حسن حسینی بیان کرد: تجهیز و بازسازی این اقامتگاه یکسال ماه زمان برده است. این اقامتگاه در حال حاضر به صورت مستقیم ۳ نفر اشتغالزایی کرده است.
گفتنی است؛ اقامتگاه بومگردی حسنعلی میرزا در روستای سرکوبه در خانهای بومی و روستایی شامل میهمانخانه، آشپزخانه و وسایل مورد استفاده زندگی، سرویس بهداشتی و اتاقهای اسکان افتتاح شد.
خانه بوم گردی حسنعلی میرزا در روستای سرکوبه ظرفیت پذیرش همزمان ۵۰ نفر مسافر را دارد.
به گفتهی حسینی معاون گردشگری در حال حاضر مسافران داخلی از این خانهها استقبال بسیار خوبی داشتند.
وی افزود: مجوز اولین خانه بوم گردی در روستای تاریخی سرکوبه از توابع شهرستان خمین فعالیت خود را از امروز آغاز کرد، سعی داریم ظرف یکسال آینده تعداد این خانهها افزایش یابد.
انتهای پیام/