افتتاح پروژه مرمتی پل خشتی فومن

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان ترویج فرهنگ صحیح گردشگری و فرهنگ عمومی را موجب افزایش کیفیت حفاظت و بهره ‌برداری از بناها و آثار میراث فرهنگی استان دانست.  

به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان، در سومین روز از دهه مبارک فجر، افتتاح پروژه مرمتی پل خشتی شهرستان فومن با حضور شهرود امیرانتخابی مدیرکل میراث فرهنگی گیلان، محمود قاسم نژاد فرماندار و مسئولان شهرستانی برگزار شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان در این برنامه گفت: «مرمت بناهای تاریخی شاخص استان از طریق کاربری های مناسب از اهداف این اداره کل بوده و در برنامه های پیش رو، نسبت به مرمت و آماده سازی این بناها با هدف احیا و زندگی بخشی، اقدام خواهد شد.»

امیر انتخابی ادامه داد: «مشارکت مردمی و حضور هرچه بیشتر جامعه محلی در کنار همت مدیران دستگاه های اجرایی برای مرمت، صیانت و حفاظت از داشته های نیاکان موجب شده تا اداره کل میراث فرهنگی نیز متناسب با اعتباراتی که برای این امر اختصاص می یابد در این مسیر قدم برداشته و عملکرد مطلوبی نسبت به گذشته داشته باشد.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گیلان با اشاره به اینکه مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات استانی برای احیاء و مرمت پل خشتی فومن هزینه شده افزود: «جلوه های معماری و منظر بناهای تاریخی گیلان در کشور حیرت انگیز است و باید بر حفظ و احیای آثارکهن و قدیمی استان تلاش کرد.»

پل خشتی فومن از آثار دوره پهلوی اول  بوده و در شرف ثبت ملی آثار تاریخی کشور است.
 

انتهای پیام/

کد خبر 1397111422

برچسب‌ها