او افزود: «البته این مطلب را در کتاب های درسی اجتماعی ،تاریخ و جغرافیای خود میخوانند اما آنچه را که از نزدیک می بینند بهتر در ذهنشان می ماند تا اینکه بخواهند مطالبی را به صورت تئوری فقط در کتاب بخوانند و یاد بگیرند مثلا نقشه ایرانی که در سالن ۱۰و ۱۱دیده می شود و استان های آن با برپایی سفره هفت سین هر کدام از آنها مشخص شده است باعث شد که مخصوصا بچه های پایه سوم که به تازگی با جغرافیای کشورشان آشنا می شوند بهتر اقصی نقاط کشورشان را بشناسند.»
او افزود: «دانش آموزان در جریان بازدید از نمایشگاه صنایع دستی با نوع خوراکی هایی که در هر کدام از استانها بیشتر مصرف می شوند آشنا شدند و متوجه شدند که با آب و هواهای مختلف نوع خوراک مردم تغییر می کند البته ما سعی کردیم که دانش آموزان به آثار صنایع دستی اهمیت بدهند و بدانند که تولید هر کدام از محصولات صنایع دستی چقدر زمان می برد و چه زحمتی برای آن کشیده می شود.»
معاون پرورشی مدرسه غیر دولتی سحر اظهار کرد: «برپایی نمایشگاه های صنایع دستی می تواند باعث آشنایی هرچه بیشتر اقشار مختلف مردم با هنرهای سنتی استان های گوناگون شود و در این میان به طور حتم بازدید دانش آموزان از این نمایشگاه به افزایش دانش و اطلاعت آن ها از صنایع دستی کمک می کند.»
انتهای پیام/