زیبایی‌های غرب کشور باید به مردم معرفی شود/کردستان قابلیت تبدیل به پایتخت موسیقی کشور را دارد

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: زیبایی ها و جاذبه های گردشگری کردستان و غرب کشور باید به مردم معرفی شود.

به گزارش میراث آریا، دکتر علی اصغر مونسان معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شامگاه 29 اسفند 97 در  جشن نوروز استان کردستان که در ورزشگاه 22 گلان سنندج با حضور مردم این شهر برگزار شد، حضور یافت.

معاون رئیس جمهوری با زیبا و بانشاط خواندن این جشن گفت: این جشن برنامه بی نظیری بود، جامعه ایران امروز نیازمند نشاط و شور اجتماعی است، کردستان شایسته بهترین هاست و امیدواریم در آینده شاهد توسعه بیش از پیش صنعت گردشگری در این استان باشیم.

مونسان اضافه کرد: ما هر ساله سفرهایی را به مناسبت ایام نوروز داریم، امسال غرب کشور را به عنوان مقصد سفر انتخاب کردیم تا توجه مردم را به زیبایی های این منطقه جلب کنیم، ما در سال 97 تلاش کردیم اقدامات و برنامه های لازم را برای نشان دادن جاذبه ها و زیبایی های غرب کشور انجام دهیم.

معاون رئیس جمهوری یادآور شد: در این سفر قصد داریم از نزدیک جاذبه های گردشگری غرب کشور را مورد بررسی قرار دهیم.

معاون رئیس جمهوری گفت: توانایی های کردستان در حوزه موسیقی، قابلیت ثبت در میراث ملی و تبدیل شدن به پایتخت موسیقی کشور را دارد.

 زمینه مسافرت آرام و خاطره انگیز در کشور انجام شده است

معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: ستاد خدمات سفر استان ها از ماه ها پیش فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون زمینه مسافرت آرام و خاطره انگیز در اقصی نقاط کشور برای مسافران مهیا شده است.

مونسان افزود: آماده سازی اقدامات فعالیت ها در دو بخش میراث فرهنگی و آثار تاریخی انجام شده و در آن بر آداب و رسوم نقاط مختلف کشور تاکید شده است.

وی گفت: آداب و رسوم مختلف نوروز کشور ریشه در تاریخ و فرهنگ ایران داشته و هر کدام از آنها پیام آور صلح و مودت و دوستی برای مردم جهان است.

وی اضافه کرد: این سازمان در سال 98 دعوت کردن مردم به دیدن زیبایی های غرب کشور از جمله کردستان را در برنامه های کاری خود قرار خواهد داد.

دومین جشن نوروز امروز با حضور جمع کثیری از مردم سنندج به عنوان یکی از ماندگارترین مراسم های فرهنگی ویژه نوروز از ساعت 15 تا 20 در ورزشگاه 22 گولان سنندج برگزار شد.

جشن شب نوروز 98 با محوریت موسیقی محلی برگزار شد و در این راستا از پتانسیل و هنر هنرمندان بومی برجسته استان بهره گرفته شده است.

دف نوازی، موسیقی کلاسیک، موسیقی سنتی، اجرای همزمان پنج گروه 20 نفره هه لپرکی، اجرای موسیقی تلفیقی (دیوان، دف وتنبور)، مراسم سوارانه، روشن کردن آتش توسط 300 دانش آموز و اجرای سرود نوروزانه، موسیقی و نورافشانی از برنامه های این جشن بود.

انتهای پیام/

کد خبر 139712293

برچسب‌ها