به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد، محمود باقری همچنین از ثبت سه غذای سنتی استان خبر داد و گفت: این سه غذای سنتی استان شامل لبنی (آش دوغ) ،غذای سنتی گونه و تنقلات شب عید (گندم برشته ) است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: تولید عروسک سنتی لیلی در این استان پس از سال ها رکود و فراموشی دوباره احیا و از سر گرفته می شود.
وی با بیان اینکه عروسک لیلی با پوشش لباس محلی و رنگهای شاد نماد زن ایلی در کهگیلویه و بویراحمد محسوب میشود اظهار کرد: شناسایی هنرمندان فعال در این رشته و پرداخت تسهیلات بانکی برای راه اندازی واحدهای تولیدی از دیگر برنامه های احیای عروسک لیلی است.
باقری تصریح کرد: تا کنون 6اثر طبیعی ،57اثر معنوی،30اثر منقول یا (شی موزه ای)و 675 اثر تاریخی استان کهگیلویه وبویراحمد در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
انتهای پیام/