به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، امید قادری اظهار داشتت: از آنجا که از وقوع سیل مطلع و از جریانش آگاه بودیم تلاش کردیم که میزان خسارت به آثار تاریخی را کاهش دهیم.
او ادامه داد: کلیه کارکنان میراث فرهنگی در سراسر استان به صورت آماده باش درآمده، به خصوص یگان حفاظت سازمان نیز تمام تلاش خود را به کار گرفت تا میزان خسارت و تخریب را کاهش دهد.
وی به خسارت حدود 12 میلیارد تومانی به زیرساخت های گردشگری در این استان اشاره کرد و افزود: بخش زیادی از خسات ها مربوط به زیر ساخت های گردشگری و مسیر های دسترسی به سراب ها و تفرجگاههای طبیعی بوده است.
قادری ادامه داد: به برخی از آثار تاریخی این استان نیز خسارت های جزئی وارد شده که بیشتر به دلیل نفوذ رطوبت و فرو ریختگی سقف بوده که با ایجاد آرامش جوی مرمت خواهند شد.
مدیرکل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه با تأکید بر اینکه پل تاریخی کوچه با وجود آنکه در مرکز سیل قرار داشت اما آسیب جدی ندید، ادامه داد: تلاش کردیم تا آثار باستانی استان آسیب کمتری ببیند و پل تاریخی چهر با اینکه در مرکز سیل بیستون قرار داشت، تخریب جدی ندید اما با اینحال صدماتی را در این بناها شاهد بودیم که به دلیل رطوبت ایجاد شده بود؛ به همین دلیل برای استحکام بخشی باید تعمیرات اساسی بر روی آن انجام شود.
وی با اشاره به این که باید پیش بینی های لازم برای بناهای تاریخی انجام شود، تصریح کرد: سازه های قدیمی به دلیل ماهیت و مصالحی که استفاده شده در معرض خطر هستند و باید تدابیر لازم برای استحکام آن ها و کاهش خسارت های ناشی از آن انجام شود.
انتهای پیام/