پنجمین جشنواره غذای اکو- جاده ابریشم شامگاه دیروز بکار خود پایان داد

پنجمین جشنواره غذای اکو- جاده ابریشم شامگاه دیروز، یکم اردیبهشت ماه در محل دائمی  نمایشگاه‌های بین‌المللی کاسپین زنجان به کار خود پایان داد.

به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان، در این جشنواره سفرای یونان، کرواسی، اندونزی، اتریش، قزاقستان، ترکمنستان و دیپلمات‌های اندونزی، ترکمنستان، ترکیه، افغانستان، تاجیکستان، عمان و نیز نمایندگان تجاری سفارت روسیه، معاونین و اعضای سازمان اکو و نماینده وزارت امور خارجه حضور پیدا کردند.

نمایندگان کشورهای حاضر در این جشنواره بین‌المللی با برپایی غرفه‌های ملی، نمونه‌های فرهنگ و هنر کشور خود را به نمایش گذاشتند.

همچنین سفرای يونان ، اندونزي، آذربايجان همراه با سفير و همسر سفير به همراه آشپزهاي سفارتخانه ها در این دوره به طبخ و ارائه غذاهای محلی خود پرداختند.

8 گروه ایرانی به همراه نفر اول جشنواره ملی آش ایرانی از خراسان رضوي از جمله گروه های حاضر در این رویداد بین المللی بودند.

حضور 5  سفير، 13 ديپلمات، نماینده وزارت خارجه و نمایندگان سازمان همکاری اقتصادی اکو از جمله ویژگی های شاخص این دوره از رویداد بین المللی آشپزی اکو-جاده ابریشم بود.

 

انتهای پیام/

کد خبر 1398020328

برچسب‌ها