بهگزارش میراثآریا روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد، سلمان خوشقدم پورگفت: «ارائه غذاهای متنوع و باکیفیت یکی از مهمترین برگ خریدهای جذب گردشگران در تمام مناطق گردشگری جهان هست.»
او گفت: «یکی از مهمترین مطالبات گردشگران، سرو غذاهای باکیفیت و متنوع است و گردشگران خواهان این هستند که مزههای متنوع و متفاوتی را تجربه کنند.»
معاون گردشگری کهگیلویه و بویراحمد افزود: «متأسفانه رستورانهای استان اغلب غذاهای یکسان ارائه میدهند و قادر به جلب رضایت مشتری و گردشگران نیستند.»
او با اشاره به اینکه رستورانها و غذاخوریها پتانسیل افزایش ظرفیت گردشگری را دارا هستند، گفت: «رستورانداران و مالکان باغهای تفریحی و تفرجگاه باید نسبت به آموزش کارکنان خود بهصورت جدی وارد عمل شوند.»
او افزود: «آشپزی، پذیرایی و میهمانداری مهمترین برگ خریدهای جذب مشتری در تفرجگاهها و رستورانها است.»
انتهای پیام/