بهگزارش میراثآریا به نقل روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی خراسان رضوی این مراسم در کنار آرامگاه این شاعر معاصر خراسانی با همکاری ادارهکل میراثفرهنگی استان و خردسرای فردوسی برگزار شد.
در این مراسم علیرضا قیامتی قائممقام خردسرای فردوسی با قدردانی از ادارهکل میراثفرهنگی استان برای همکاری و همراهی در برگزاری مراسم گفت: «اخوان ثالث ایرانیترین شاعر پارسیزبان بعد از فردوسی است که دغدغه فرهنگ و زبان فارسی را داشت.»
او ادامه داد: «او با بهرهگیری از شاهنامه، قهرمانان اسطورهای را زنده کرد.»
قیامتی یادآور شد: «اخوان دلبسته و شیدای فرهنگ ایرانی است و در دوران دفاع مقدس با اشعارش از شور و هیجان رزمندگان این دوران دفاع میکند.»
او بابیان اینکه اخوان ثالث از نمادهایی استفاده کرده که موجب پیوستگی جامعه ایرانی شده است، گفت: اگر بخواهیم به یاد خراسان بیفتیم، با زمزمه اشعار اخوان خراسان در دل ما زنده میشود.
قائممقام خرد سرای فردوسی به ویژگیهای شعر اخوان ثالث اشاره کرد و افزود: «اشعار اخوان شکوه ایران را فریاد
میزند.»
او تأکید کرد: «نگاه اخوان امیدوارانه است و اگرچه برخی آن را نامیدانه میدانند اما فراسوی اشعارش امید موج میزند.»
اجرای برنامههای فرهنگی شامل شاهنامهخوانی و اجرای ضرب و ... از دیگر برنامههای این نکوداشت بود.
مهدی اخوان ثالث متخلص به (م. امید) از شاعران معاصر است که دهم اسفند ۱۳۰۷ در مشهد به دنیا آمد و چهارم شهریور ۱۳۶۹ در سن ۶۱ سالگی در تهران درگذشت، آرامگاه او در محوطه آرامگاه فردوسی قرار دارد.
اشعار اخوان ثالث زمینهٔ اجتماعی دارند و گاه حوادث زندگی مردم را به تصویر کشیده است. اشعار این شاعر دارای لحن حماسی آمیخته باصلابت و سنگینی شعر خراسانی و نیز دربردارندهٔ ترکیبات نو و تازه است.
انتهای پیام/